Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sbot . . . Czemu Nie Moge Drugiej Postaci Wlączyc?

ppat3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poniewaz Joymax dodal nowe zabezpieczenia i jak narazie nie działa multiclient, z tego co sie orientuje to w zadnym bocie. Trzeba czekac az wyjdzie nowa wersja bota :)

Opublikowano

poniewaz Joymax dodal nowe zabezpieczenia i jak narazie nie działa multiclient, z tego co sie orientuje to w zadnym bocie. Trzeba czekac az wyjdzie nowa wersja bota :)

Z tego co sie orientuje gf-y zapieprzaja jak szalone na spotach , wiec nie gadaj mi ze nie ma MC.

PS: Notka ze strony sbota: Multiclient is currently NOT working due to game update.Please wait for further notice. Jak wynika z notki pracuja nad MC.

Opublikowano

Goldfarmy działają, dlatego że oni mają swojego własnego bota i bocą na clientlessie. Mają oni jakiś emulator, który symuluje HackShielda.

@EDIT

Jeśli ktoś chce to mogę opisać sposób jak uruchomić kilka botów na raz :P

Sig.png

Opublikowano

Goldfarmy działają, dlatego że oni mają swojego własnego bota i bocą na clientlessie. Mają oni jakiś emulator, który symuluje HackShielda.

@EDIT

Jeśli ktoś chce to mogę opisać sposób jak uruchomić kilka botów na raz :P

Ja bym bardzo prosil:)

Opublikowano

Widac jakie noobki na forum sa... na sbot cave pisze wyraznie ze nie ma mc a wy tu pytacie czemu nie mozna dwoch postaci odpalic

Sluchaj , wiem co jest napisane na forum sbota. Rosire wyraznie napisal ze zna sposob jak odpalic 2 boty, a ja go poprosilem o to , aby wytlumaczyl jak je uruchomic. Zanim cos napiszesz przeczytaj 2 razy caly temat a nie wyzywasz odrazu, bo jak widze cos takiego to odrazu cisnienie mi skacze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...