Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskanie konta.

żuw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wczoraj chciałem sprzedać konto w lolu.

Podałem kupcowi e-maila a on miał mi podać PSC.

Nie zrobił tego(w sumie się tego spodziewałem).

Ale wiem ,że i tak mogę odzyskać konto przez support.

Czy supportowi wystarczy to że znam login, miejsca logowania, adres IP z którego się logowałem i numer karty kredytowej z której płaciłem za RP?

Niech wypowiedzą się ci którzy też stracili emaila i hasło a potem odzyskali konto jakie dane podali.

Opublikowano

Napisz do supportu, że ukradli Ci konto i podaj dane:

- login

- liczba postaci

- najczęściej wybierani championi

Jak ja chciałem odzyskać konto to chcieli, żebym im podał liczbę bohaterów. :)

Opublikowano
  • Inne osoby, które mają lub miały dostęp do konta:
  • Jak uzyskałeś(-aś) to konto? Co ważne w tych punktach zawsze pisz że tylko ty miałeś dostęp do konta i że je masz stad że je stworzyłeś , inaczej bana wyrwiesz
Opublikowano

Napisz do suppa, że ktoś ci konto pod. jakiś kolega z rl. i nie wiesz ktory, przychodzil do cb. i widzial jak sie logowales chociaz klawe zaslaniales, oni ci napisza ze musisz podac im nazwe konta,email,bodajze stare haslo, kiedy konto zostalo zalozone,z jakiej miejscowosci i bodajze adres ip i odzyskasz ;) ja odzyskalem, jak sprzedajez konta to tylko na allegro :) ja osobiscie wystawiam co 2tyg konto 30lv wybostowane z wbita dywizją, w 2dni wbije dywizji i 30lv a potem przez 2tyg stoi i patrze czy dostaje bana czy nie :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...