Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Plugin na Exp ze Stone i Cobble

knugi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio pomyślałem, żeby zrobić Plugin na Exp z Stone i Cobble

Config wygląda następująco:

ExpCobble-Boolean: false
ExpCobble: 2
ExpStone-Boolean: true
ExpStone: 1

Raczej nie trzeba go omawiać :D

ScreenShoot w załączniki

Download:

http://knugi.ct8.pl/pluginy/ECS%20v0.1.jar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/89870b33c93f6849c56ae7a7ab9cdcf5476820a12c6f7768a81f43fec27cb9d2/analysis/1418566634/

post-511877-0-32182000-1418566567.jpg

Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele.

Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube

Opublikowano

No i komu jest to potrzebne? Krytykujesz skrypty na drop, który jest 100x lepszy od tego pluginu, a sam wydajesz takie coś.

0/10 nikomu nie potrzebne, wystarczy OD lub skrypt. Na pewno mniej ramu zje skrypt niż... to.

Opublikowano

za kazdym razem kiedy kopiesz kobla to pobiera z konfigu booleana 

i ilosc expa 

0  wydajnosci

takie rzeczy sie wczytuje przy ladowaniu pluginu 

Opublikowano

@Lord Loginus  Za przeproszeniem, wy macie jakieś grupy anty-knugi ? Patrzę jak ktoś wydaje pluginy nawet gorsze od moich to Super plugin 10/10 ..

I ja skryptów nie krytykuję, lecz sam je piszę. I chcę coś pożytecznego zrobić i piszę plugin i ty teraz krytykujesz. I jakoś patrzę znalazłem 5 tematów w ostatnim tygodniu którzy szukają albo plugin na exp z stone lub z cobble więc nie gadaj że nie potrzebne ! A jak ktoś ma jakiś inny plugin na drop nie OtherDrops bądź nie posiada pluginu skript ? To co !?

Opublikowano

@knugi To na pewno nie pobiera byle czego, bo i tak, czy siak zrobi drop ze stone, więc po co mu i to i to, skoro w od też to zrobi?

Mam ci zacytować jakiś twój komentarz pod skryptem na drop?

PS: Ja twoich skryptów nie krytykowałem, więc o to nie możesz się czepić.

Opublikowano

@Lord Loginus ale krytykujesz mój plugin

może jeden dwa przypadki były, że skrytykowałem ale były do tego powody, a ten plugin mogę zaktualizować w każdym momencie tylko muszę pomyśleć co dodać i co polepszyć, już wiem co muszę zmienić. I nie chodzi na MPC tylko o to aby krytykować czyjąś pracę tylko wspomóc i pomóc dla osoby by polepszyła swoje doświadczenie.

//Edit 

To na pewno nie pobiera byle czego, bo i tak, czy siak zrobi drop ze stone, więc po co mu i to i to, skoro w od też to zrobi?

To dlaczego na MPC widzę tematy typu "Szukam pluginu na drop expa z..." ?

Opublikowano

A według mnie plugin może się komuś przydać  :) Warto też dodać, że to plugin, a nie kolejny skrypt... Chociaż sam mam kilka uwag:

1. Wydaje mi się, że mógłbyś ten plugin rozdzielić na kilka klas ;P

2. Po co robisz tak:

public String color(String string)
  {
    return string.replaceAll("&([0-9a-z])", "§$1");
  }

jeśli można tak (a będzie nawet lepiej i wygodniej):

public static String fixColors(String message){
if(message == null){
return message;
}
return ChatColor.translateAlternateColorCodes('&', message);
}

A według mnie plugin może się komuś przydać  :) Warto też dodać, że to plugin, a nie kolejny skrypt... Chociaż sam mam kilka uwag:

Poza tym warto też się zastosować do rady podanej przez @1361622928-U485574.pngAexirr

Pozdrawiam :)

PS Mógłbyś też dodać komendę /cobble on/off ;)
Opublikowano

Ze skryptów przeniosłeś się na pluginy gratulacje!

// Przynajmniej w twoim pluginie są jakieś komendy nie jak inne pluginy na sam exp ze stone.. łap + za prace.

Daj +

Opublikowano

@knugi Właściwie mogę to uznać i zreportować jako flamewar, ponieważ to była moja opinia o tym co wydałeś, a tobie nic raczej do tego jak ja oceniam ten plugin.

Fajnie, tak jak każdy mówisz, że będziesz aktualizował, to po co wydajesz taki plugin do niczego, skoro w pare dni możesz dopisać do niego dużo więcej i na pewno usłyszałbyś więcej pochwał niż hejtów.

Mam nadzieję, że skończyliśmy dyskusję, bo mam prawo do własnej opinii.

Opublikowano

@TheDayderPL i mam pytanie :D

Bo jak robię kilka klas i chcę zamienić poprzez voida String color kolory wiadomości z głównej klasy do tych pobodcznych to Eclipse nie pokazuje żadnych błędów, ale jak spowoduję wywołanie tej wiadomości to consola wyrzuca błędy i wiadomości nie pokazuje, ale jak dam też w tej pobocznej klasie to jest wszystko pięknie dobrze :/

Opublikowano

To dlaczego na MPC widzę tematy typu "Szukam pluginu na drop expa z..." ?

Bo dzieci nie umieja korzystac z google?

@topic

Kolejny, bezuzyteczny plugin na cos zwiazane z dropem. Takich samych pluginow w necie jest pierdyliard.

Opublikowano

@TheDayderPL i mam pytanie :D

Bo jak robię kilka klas i chcę zamienić poprzez voida String color kolory wiadomości z głównej klasy do tych pobodcznych to Eclipse nie pokazuje żadnych błędów, ale jak spowoduję wywołanie tej wiadomości to consola wyrzuca błędy i wiadomości nie pokazuje, ale jak dam też w tej pobocznej klasie to jest wszystko pięknie dobrze :/

to moze tak powiesz jakie bledy ?

Opublikowano

Witam, ostatnio pomyślałem, żeby zrobić Plugin na Exp z Stone i Cobble

Config wygląda następująco:

ExpCobble-Boolean: false
ExpCobble: 2
ExpStone-Boolean: true
ExpStone: 1

Raczej nie trzeba go omawiać :D

ScreenShoot w załączniki

Download:

http://knugi.ct8.pl/pluginy/ECS.jar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/89870b33c93f6849c56ae7a7ab9cdcf5476820a12c6f7768a81f43fec27cb9d2/analysis/1418566634/

Mi się to jakoś spodobało ale najlepsze nie jest, trzymaj plusika na zachętę ode mnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...