Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs go. Obstawianie skinów

ra1der11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,mam problem otóż obstawiłem skina np na Polske , czekam czekam a oni juz dawno wygrali i nic mi nie przychodzi nie wiem co mam zrobic zadne powiadomienia nic. Co mam zrobic?

Opublikowano

Albo skin miał tak małą wartość, że po prostu nic sensownego nie mógłbyś z tego dostać (np. nagroda o wartości 0,04). Ewentualnie wejdź w zakładkę My Bets i zobacz czy tam nie ma.

Opublikowano

Robie tak. Wchodze na cs go lunge jestem juz zalogowany , klikam team na ktory chce postawic i tak wybieram team i klika bets czy cos takiego i czekam az sie skonczy i nic mi nie dochodzi. Cs mam dopiero 3 dni.

Opublikowano

Mecz jest za 4 godziny. Polska vs TBD postawiłem na polske skina za 0.04. i czekam jak on az mu cos przyjdzie , ale nic mi nie przychodzi..

Czytaj dobrze.

Opublikowano

Mecz jest za 4 godziny. Polska vs TBD postawiłem na polske skina za 0.04. i czekam jak on az mu cos przyjdzie , ale nic mi nie przychodzi..

Czytaj dobrze.

a jakie miałeś value? (przypuszczalna wygrana)

Jeśli poniżej 0.04$ to nic nie wygrałeś.

W zakładce My bets masz po prawej stronie skiny które ci wróciły z wygranych i te którymi obstawiłeś. 

Skiny nie przyjdą ci odrazu do cs'a tylko zostają na stronie, a ty je możesz wypłacić.

Opublikowano

Wy chyba nie rozumiecie.

Postawiłem auga za 0.04 valute było 0.13 ale nwm co to ma do rzeczy.

Mi chodzi oto ze nic mi nie przychodzi gdy wybiore bron i team na ktory chce postawic...

Opublikowano

Nie wiem jaki jest twój problem , mecz Polska vs Francja jest za 2h , więc możesz obstawiać . Jeśli masz rzeczy w CSGO lounge to po prostu dajesz na team eazy , jeśli masz item w inwentory to musisz go wysłać botowi ( będziesz miał po prawej na dole przenośnik do trada z botem ) . Jeśli już to zrobiłeś to czekasz do końca meczu i jeśli Polska wygra to dostaniesz coś , i będzie to w zakładce " my bets " i potem możesz sobie to zwrócić. Możliwe , że mimo  wygranej nic nie dostaniesz ( tylko jeśli dasz mało , przy 13 centach ostaniesz prawie na 100 %) . Tyle co ci ja i reszta może pomóc , bo po prostu nie wiem jaki masz problem.

Opublikowano

Wy chyba nie rozumiecie.

Postawiłem auga za 0.04 valute było 0.13 ale nwm co to ma do rzeczy.

Mi chodzi oto ze nic mi nie przychodzi gdy wybiore bron i team na ktory chce postawic...

Pewnie chodzi mu o to, że bota nie chce mu wyszukać.

Opublikowano

Jeśli postawiłeś a nie dostałeś wygranej to oznacza jedno. Jest regulamin iż jeśli wiele osób betuje nie muszą dać Ci wygranej. Musisz mieć value +0,3-0,4$.

Opublikowano

Robię tak:

Wchodze na cs w steame tez jestem zalogowany

Wybieram sobie team np jest 50:50% stawial na jakis moje 2 itemy po 0.04

Naciskam Place bet

I czekam ale mi nic nie przychodzi.

Noi tez nie wiem co mam zrobic.

W lewym dolnym rogu jest jakias tabela czy cos

i to mi po chwili znika.

Nie wiem moze zaspamowałem to.

Opublikowano

Jak klikasz place bet to cie powinno przekierowac do my bets i musisz poczekac az w prawym dolnym rogu pokaze ci sie your offer is ready wtedy to klikasz i wymieniasz sie z botem, tam bedzie odliczanie masz 420sekund(blaze it fgt)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak bot nie przesyła ofert to ekwipunek na publiczny, steam guard 15 dni włączony musi być, lub macie jakiegoś blocka na wymiany

P.S Google nie gryzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...