Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdy wpisze złe passy wyskakuje nieprawidłowe dane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brakuję ci chyba jakiejś łatki w kliencie, lub masz złą wersję klienta. :)

Zobacz czy w serverimfo.py zgadzają się porty z plikami + czy IP dobrze masz przepisane. :)

Opublikowano

Brakuję ci chyba jakiejś łatki w kliencie, lub masz złą wersję klienta. :)

Zobacz czy w serverimfo.py zgadzają się porty z plikami + czy IP dobrze masz przepisane. :)

serverimfo dla mnie ip .100?;) binka jak ma wygladac? pong tzn

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Specjalista
Opublikowano

serverimfo dla mnie ip .100? ;) binka jak ma wygladac? pong tzn

Dla Cb 100,wina pongu to to nie jest,sprawdź czy aby na pewno masz dobre porty w serverinfo.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

teraz po zmiane root na dobre porty, zostaniesz polaczony mam przez launcher sura, metin2bin pong zmienilem na  1215955321 gdy uruchamiam launcherem aline2 laczy -zostaniesz polaczony-zostales polaczony-logowanie- i zamyka client

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

teraz po zmiane root na dobre porty, zostaniesz polaczony mam przez launcher sura, metin2bin pong zmienilem na  1215955321 gdy uruchamiam launcherem aline2 laczy -zostaniesz polaczony-zostales polaczony-logowanie- i zamyka client

Masz złą wersję klienta chyba, poszperaj klient do Aline2.

Opublikowano

szperalem pobrany mam client aline2, nawet wybor postaci sie nie zalacza taki problem ;)

to jest pong do plikow aline 2?1215955321 

gotowa maszyna byla by rain

@edit2 postanowile mzmienic pong po stronie serwera... ale znowu jakis problem podczas logowania do ftp wyskakuje "NazwaSerwera sshd[1221]: error: PAM: authentication error for root from 5.61.2.105 - moje IP na hamachi "

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...