Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z1 compact, Z2, S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po raz kolejny, kilkanaście dni temu pytałem o S4, jednak nie miałem czasu go zamówić, a teraz w ofercie w podobnych cenach w abonamencie za 49,99 w t mobile mam do wyboru, wspomnianą S4 w cenie 699, Z1 compact za 699zł oraz Z2 w cenie 899zl. Opłaca się wydawać więcej pieniędzy na Z2? Szczerze, w S4 podoba mi się opcja sterowania TV i robienie zdjęć co według mnie lepiej wypada niz w zetkach. Jednak jesli chodzi o wydajność to na przykładzie GTA SA, już widać, że w S4 są lekkie przycinki a nawet z1 compact nie ma z tym problemów, a co dopiero z2 z 3gb ramu.

Proszę o rady, co wybrać?

Opublikowano

Z tych tu podanych najlepiej wypada Z2, ja bym ją wziął.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Zobaczymy jak będzie z dostępnością...

Spodziewałem się że Z2 będzie wymieniona. Jednak troszkę uważam, że już 700zl. za telefon to już sporo, więc który byście wybrali między z1 compact, a S4. Za parę dobrych chwil będę musiał coś zamawiać i o ile kasa mi na to pozwoli to wezmę z2. Jednak muszę miec alternatywę, dlatego pytam.

Opublikowano

z1 compact bierz, sam zamierzam wziąć ten telefon lecz w większym wydaniu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...