Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd przy próbie uruchomienia Unity3D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zawsze marzyłem o zrobieniu własnej gry komputerowej.Natknąłem się na program Unity3D,który oferuje mi zrobienie ów gry.Dzisiaj gdy miałem się wziąć  do początkowej pracy,oczywiście zainstalowałem najnowszą wersję Unity 3D, jest pewien kłopot,a mianowicie,przy próbie włączenia Unity3D wyskakuje błąd "500 - Internal Server Error".Nie wiem czym jest on spowodowany,dlatego proszę was o pomoc w rozwiązaniu tego problemu/błędu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      W załączniku macie screena  ;)                                                                                                                                                        

post-856611-0-16279000-1418558075_thumb.png

Opublikowano

ktoś gdzieś napisał " I was able to start Unity by saving the license file and uploading it at https://license.unity3d.com/manual/. Each time I got a server error, I simply refreshed and continued along the process.    " mnie to osobiście pomogło ale musiałem 4 razy to robić

P.S jak by ci wyskakiwał ten sam błąd podczas robienia tego na stronie to poprostu odświeżaj strone aż do skutku 

Opublikowano

Jak wprowadzają zmiany to się tak dzieje, nowy system licencji? :P

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

szukałeś gdzieś na innych forach czy inni mają też ten problem?

Tak i nic nie znalazłem ;/

Przeciążenie? Php time out? Błąd z htacces? Może być wiele czynników wpływające na ten error.

Dla mnie to bełkot,jestem jeszcze zielony z tego tematu i nie wiem co oznaczają te "hasła", które napisałeś ;D

ktoś gdzieś napisał " I was able to start Unity by saving the license file and uploading it at https://license.unity3d.com/manual/. Each time I got a server error, I simply refreshed and continued along the process.    " mnie to osobiście pomogło ale musiałem 4 razy to robić

P.S jak by ci wyskakiwał ten sam błąd podczas robienia tego na stronie to poprostu odświeżaj strone aż do skutku 

Nie za bardzo rozumiem ... Pomogło Ci to z tym problemem ? 

Jak wprowadzają zmiany to się tak dzieje, nowy system licencji?  :P

Hmmm tak naprawdę nie miałem nigdy styczności z Unity3D i nie wiem czy jest nowy system licencji,pewnie tak ;)

Opublikowano

Rozwiązane,można zamknąć ;)

Jeszcze jakby ktoś potrzebował pomocy to już tłumacze jak to zrobiłem . 

A więc kliknijcie w link,który podał mi kolega powyżej :https://license.unity3d.com/manual/

I róbcie wszystko co wam każą,razem z założeniem konta i wypełnieniem jakby hmmm ankiete,polega ona na zaznaczeniu kilku opcji/zdań.(Jest w 100% od Unity i 100% darmowa, bez podawania numeru telefonu)Na koniec pobieracie licencję i włączacie program.

Wszystko :D

Pozdrawiam i dziękuje wszystkim za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...