Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 3 - Jak zoptymalizować grę?

Franio3321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na laptopie Samsunga, 3 letni. Jest to Model NP300 E5 podczas gry na małych mapach mam po 20 fps'ów na ustawieniach minimalnych, sądzę że z niego da się wycisnąć więcej tylko jak to zrobić?

Opublikowano

Gram na laptopie Samsunga, 3 letni. Jest to Model NP300 E5 podczas gry na małych mapach mam po 20 fps'ów na ustawieniach minimalnych, sądzę że z niego da się wycisnąć więcej tylko jak to zrobić?

Witaj :),

Przeczytaj sobie ten temat: http://www.mpcforum.pl/topic/606005-tut-wiecej-fpskomendy/

Naprawdę świetna sprawa! Kiedyś miałem przyjemność z tego korzystać.

Polecam i pozdrawiam ;)

Opublikowano

Nie wiem czy też tak macie ale gdy jestem zalogowany na Battleloga przez chroma i działa on zminimalizowany podczas rozgrywki mam straszne spadki FPS. Wkurza mnie to strasznie bo jak to wyłączam to gra o wiele jest płynniejsza. Spróbuj mi to pomaga.

Opublikowano
  1. Przeczyść kompa CCleanerem.
  2. Zmień wygląd systemu na dla najlepszej wydajności.
  3. Zmień priorytet procesu bf3 na wysoki

Tak w ogóle, to niektórzy mówią, że granie na minimalnych nie zawsze = płynna gra i z własnego doświadczenia też to samo mogę powiedzieć, więc pokombinuj z ustawieniami grafiki, mi np. pomaga ustawienia FOV'a na maksa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...