Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co myślicie o hostingu Mine24 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najbardziej ci odradzam. Ja nie znam tego hostingu więc nie mogę ci powiedzieć , ale polecam ci kupić VPS'a 4 gb ram i dobry procesor. Wyciągniesz przy dobrej konfiguracji nawet 60-100 slotów.

Opublikowano

Hosting mało znany, nie znam nikogo kto miał tam serwer, dlatego odradzam. Do tego "Połączenie niezaufane"

Opublikowano

Z tego co słyszałem ten hosting posiada plusy i minusy. 

Plusem tego hostingu jest szybki kontakt z Administracją szybko odpisujący Support tego hostingu. 

Drugim plusem jest bardzo dobra oferta tego hostingu (nie za drogo na swoje możliwości). 

Co do minusów to: 

Dość wysokie opóźnienia w grze dodatkowo są dość często lagi. 

Słaba oferta slotowa zdecydowanie za mało Ramu mają do dyspozycji. 

Podsumowując ten hosting, to bym na Twoim miejscu wybrał inny i bardziej porządniejszy typu hosting Pukawka.pl czy, też nawet FiberHost. 

Nie ma sensu brać takiego słabego hostingu tak jak już wspomniałem ma on swoje plusy i minusy, ale według mnie bierz bardziej lepszy i wydajniejszy hosting niż Mine24, ponieważ na prawdę później będziesz żałował. 

Opublikowano

Witam mam zamiar założyć na tym hostingu gdzieś około 40 slotowy serwer PvP , Jak Myślicie Jest Dobry???

Nie zaufane połączenie, nie posiadam tam serwera ale już sam wygląd mnie odpycha... lepszy fiberhost lub pukawka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...