Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam mmorpg

Skayblas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam gry mmorpg online coś w rodzaju metin2. chciałbym zeby było

- w miarę dobra grafika 3d co nanajmniej jak w metin2

- wazne: [wolne pvp] zeby jak zabijesz innego gracza to dostajesz np czesc jego przedmiotów, waluty (a nie jak w metin2 ze jak kogos zabijesz to ty tracisz range a on nic nie traci)

- walka mieczem lub/i magią

- rozne klasy postaci w tym cos typu assasin 

- mozliwy handel

- gildie

-duza mapa

bardzo proszę o pomoc

Opublikowano

a czy można tam zabijac innych graczy i zabierac im coś? (wiem że trochę podejrzanie to brzmi  ale naoglądałem się Sword Art Online i teraz chce taką grę)

Opublikowano

jeżeli kogoś zabijesz to nie możesz im nic zabrać, możesz bić się z kimś innym jeżeli włączysz tryb pvp, wszyscy którzy mają ten tryb uczestniczą w walkach, reszta która nie ma tego trybu nie możesz zaatakować. Możesz też kogoś zabić bez tgego trybu  ale dostaniesz status mordercy i wtedy każdy może cię zaatakować, ale kiedy cię zabiją to wypada z ciebie jakiś item który posiadasz.

Opublikowano

Linaxis, właśnie tego systemu pvp nie chcę - bo wtedy jeśli kogoś zabijesz to ty jesteś stratny, a ten kogo zabiłeś nic nie traci.... odpada

Tiestooo, Continent of the Ninth (C9 - grafika mi się podoba i tu mam takie same pytanie co do systemu PvP

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...