Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam kodów do Bf'ów.

ProAlanEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma obecnie działających kodów, może coś dadzą na te święta, zarobić F się nie da, jedynie można przez ankiety, ale to jest bardzo mało opłacalne.

Opublikowano

Nie ma obecnie działających kodów, może coś dadzą na te święta, zarobić F się nie da, jedynie można przez ankiety, ale to jest bardzo mało opłacalne.

Wiedziałbyś jak wykonać te ankiety? Ostatnio grałem rok temu i ostatnio wróciłem. I nie wiem jak te ankiety wykonać.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wiedziałbyś jak wykonać te ankiety? Ostatnio grałem rok temu i ostatnio wróciłem. I nie wiem jak te ankiety wykonać.

Sam dawno w to nie grałem, ale to było w zakładce "Sklep i funds". Teraz już nie ma, może już to usunęli. 

­

461151420292002410470.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kodów niema EA ma battlefield heroes w d***e , wszystkie kody juz dawno wygasły . Do tej gry juz pewnie nic nie będzie dodawane , wszystkie bronie juz kiedys byly w sklepie i nie są nowe...

Niema co liczyc na kody ze strony EA , a pozatym w tą gre gra już znacznie mniej osób niz kiedys.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Już jakiś czas temu usunęli dostęp do ankiet. Nie ma ich obecnie.

Witam macie jakieś kody jeśli działają daje like pozdrawiam i dziękuje z góry :)

Albo jak zarobić funds ? 

Kody są, ale wykrywalne wszystkie. Na Funds nie ma żadnego sposobu. Jedynie doładowanie..

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Już jakiś czas temu usunęli dostęp do ankiet. Nie ma ich obecnie.

Kody są, ale wykrywalne wszystkie. Na Funds nie ma żadnego sposobu. Jedynie doładowanie..

Czy ty wiesz co to są kody?

Opublikowano

Ankiety to ogólnie szity które służą do zarabiania w internecie...całkiem duże sumki przynoszą.

Poza tym skoro chcesz płacić za coś czego nie ma to nie polecam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po co wy ciągle piszecie to "ref", nie można kliknąć po prostu F5?­

@ Anty Warn;

A tak wgl, do Battlefield Heroes, nie ma kodów. Nie masz na co liczyć.

mca.png

RcoN - Użytkownik portalu MPCForum.pl

Jeżeli pomogłem zostaw

"Lubię To!"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@@ tak wiem odkop @@

Po co wy ciągle piszecie to "ref", nie można kliknąć po prostu F5?­

@ Anty Warn;

A tak wgl, do Battlefield Heroes, nie ma kodów. Nie masz na co liczyć.

Chodzi o kody na bonusowe przedmioty / Fundsy. Kodów do takich gier nie ma. Btw. gra w tym roku zostaje zamknięta jakby ktoś nie wiedział. (tak, są tacy o.O )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...