Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R-MIESKO

--------------------------------------

Prosty plugin na masarnie.

--------------------------------------

Dałnload: https://www.dropbox.com/s/4qy6n6ihi24zwux/R-Miesko.jar?dl=0

Skan którego i tak nikt nie sprawdza:  https://www.virustotal.com/pl/file/cde279e024f8f9a3ccd65423be4b0c67c2ca795ff4aa65b41c20c031237cee54/analysis/1418512718/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Działanie:      10689667_1514933912113814_80339499402859

Stawiamy gąbkę następnie 2 wybrane bloki a na szczycie płytkę naciskową [kamienną] każdy kto po niej przejdzie otrzyma mięsko ilość do ustalenia w cfg.

"BO NIE MA GORSZEJ NĘDZY NIŻ BRAK PIENIĘDZY"

Opublikowano

Ciekawe :) A wiesz jak napisac post? Chodzi mi o temat tak jak ty napisales masz gdzies jakis poradnik? Z gory thx za odpowiedz a i czy chcesz zostac technikiem na moim serwerze minecraft? ;D

Dasz linka gdzie stworzyc temat? :D

Opublikowano

Myślę że prościej i szybciej było by to zrobić na CommandBlocku. Ale może się komuś to przyda, w co wątpie.

„Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa”

Rudy Krasnolud z Wiedźmina

Opublikowano

@piotr978 i właśnie to na mpc mnie rozpie*** wszystko w skrypcie który jest mało wydajny gildie w sk drop w sk permissie w sk tylko jeszcze logowania brakuje, systemu banów i bungee.

Każdy gimb umie napisać skrypt a potem dziwi się czemu mój serwer ma zaledwie 10 tps.

Opublikowano

@UP

Twoja kultura przebija wszystko..

Każdy ma prawo się wypowiadać. Nie widzę sensu wgrywania pluginu, który zjada pamięć skoro jest command block, który działa na tej samej zasadzie..

Co do skryptów - zdania są podzielone.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Co to ma być za gówno?

Przecież takie coś w 10 sec w skript zrobię.

Jak dla mnie  bez sensu plugin.

dopierdol w skrypcie caly essentials

bo pszeciesz skrypty nie lagujom ...

Opublikowano

dopierdol w skrypcie caly essentials

bo pszeciesz skrypty nie lagujom ...

Ale po co drążyć temat skryptów, skoro ten [DL] opisuje plugin?

„Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa”

Rudy Krasnolud z Wiedźmina

Opublikowano

Co to za kolejny troll? ;)

Czemu zmieniacie temat na skrypty, skoro to jest (do niczego) plugin?

Skrypt to w zasadzie też plugin...

Co do pluginu...

Pisane z jakiegoś gotowca? Kod jest tak ohydny, że wątpię, żeby jakikolwiek serwer umiał go obsłużyć...

sygnatura.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSortiq  Ujtka nie da się już pobrać.

@HardStyl3r_PL

Niektórzy ludzie chyba nie rozumieją że skrypt musi przetłumaczyć tekst zrozumiały dla człowieka na tekst zrozumiały dla serwera.

Tym samym zjada moc obliczeniową.

Poco cubix ma pisać pluginy wgra skrypty na serwer i na 100% bez lagów 1500 osób utrzyma.

Co do kodu jak ty to chcesz inaczej napisać ?

Opublikowano

Ja nie bawię się z pluginem w celu dawania jedzenia dla graczy, robie /kit jedzenie lub pod przyciskiem commandblock. Moim zdaniem lepsze rozwiązanie. :)

Opublikowano

Co to za kolejny troll? ;)

Czemu zmieniacie temat na skrypty, skoro to jest (do niczego) plugin?

Skrypt to w zasadzie też plugin...

Co do pluginu...

Pisane z jakiegoś gotowca? Kod jest tak ohydny, że wątpię, żeby jakikolwiek serwer umiał go obsłużyć...

Toc Ty czlowieku chyba nie wiesz  na czym polega java, zapewnie nie wiesz jak sie obslugiwat netbeans czy eclipse. Jak znasz tak dobrze ta jave i chcesz sie popisac to napisz sam lepszy niz ten plugin a nie skrypciki tylko ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...