Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wejdz i zobacz

lolomaciolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo nie wiem gdzie umiescic ten temat dlatego pisze tu. Mam problem skoczylem mecz w lolu poprzez poddanie sie przeciwnikow i nie wyskoczylo mi kontynuj ... ok zamykam lola w procesach wchodze reconect na srodku. Wedlug lolnexus gra dalej trwa a ja nie moge zagrac innych gier bo znajduje sie w grze -.-. Prosze o pomoc +++++ czekaja

Opublikowano

elo nie wiem gdzie umiescic ten temat dlatego pisze tu. Mam problem skoczylem mecz w lolu poprzez poddanie sie przeciwnikow i nie wyskoczylo mi kontynuj ... ok zamykam lola w procesach wchodze reconect na srodku. Wedlug lolnexus gra dalej trwa a ja nie moge zagrac innych gier bo znajduje sie w grze -.-. Prosze o pomoc +++++ czekaja

Kazdy to ma, rito serwery z cebuli.

Opublikowano

Każdy grający na EUNE/EUW ma taki błąd, ponieważ Riot z tymi serwerami ma problem.

Na RU nie było nic takiego - nigdy nie widziałem. Jutro wszystko powinno być dobrze.

Opublikowano

Każdy grający na EUNE/EUW ma taki błąd, ponieważ Riot z tymi serwerami ma problem.

Na RU nie było nic takiego - nigdy nie widziałem. Jutro wszystko powinno być dobrze. 

Sorry ale nie każdy! :)

Opublikowano

Każdy grający na EUNE/EUW ma taki błąd, ponieważ Riot z tymi serwerami ma problem.

Sorry, ale nie każdy.

No to większość ma ten problem, bo ciągle pojawiają się wątki na forum.

Teraz już wszystko powinno być git. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...