Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie zaliczyło mi gry i nie ma jej w historii gier? Rito PLS

Luuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, przed chwilą wygrałem grę Rek saiem nie chciało mi wyskoczyć okienko wygrane to kliknąłem pomiń potem był bug że niby jestem w grze a teraz wchodzę i nie tej gry w historii nie dostałem ip ani nic wtf rito?

Opublikowano

Najprawdopodobniej był błąd z serwerami. Za kilka godzin powinno Ci zaliczyć. Jeśli nic się nie zmieni napisz do supportu

/P.S

Może to być wina regionu (EUNE), ponieważ gram ciągle na RU i nie było żadnego błędu od ładnych paru miesięcy.

Opublikowano

Serwery są obciążone, gra laguje, są problemy z rozpoczęciem meczu..

Więc, takie rzeczy mogą się zdarzyć.

Możesz spróbować napisać do riotu, ale jeśli mecz po jakimś czasie gdy serwy będą lepiej działać się nie pojawi, to nie liczyłbym na to, że riot cokolwiek zrobi

Opublikowano

Interesujące jest to, że jak grałem dwie teamówki, przegrana i wygrana (obie wywaliło, po grze nie było statystyk i nie ma ich w historii graczy), to lose w statystykach drużyny mimo wszystko jest, a winu nie ma :( Nie robiłbym sobie złudzeń, pisząc do riotu :/

"Wróg mojego przyjaciela jest moim wrogiem"

Opublikowano

Mialem to samo, akurat byl decydujacy mecz do s1 xD Ale zagralem jeszcze raz i wygralem ;p

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Najprawdopodobniej był błąd z serwerami. Za kilka godzin powinno Ci zaliczyć. Jeśli nic się nie zmieni napisz do supportu

/P.S

Może to być wina regionu (EUNE), ponieważ gram ciągle na RU i nie było żadnego błędu od ładnych paru miesięcy.

Riot nie robi nic w takiej sytuacji, bo nie mogą Ci tego meczu przywrócić ani nic. Po prostu przeproszą Cie i tyle. Ja też to miałem wczoraj ale na szczęście przegrałem serię i nie zaliczyło mi tego i dalej mam 1:1.

Opublikowano

tez tak wczoraaj mialam. wylane tam,bo i tak to tylko normal byl, ale potem mialam problem bo po kazdym zalogowaniu mialam komunikat, ze nadal jestem w grze. wchodzilam, ekran czarny, wiec nawet grac sie nie dalo, niby bylam w grze ktora juz sie skonczyla. dopiero po kilku h przeszło. ip nie bylo nie ma, w historii tez brak sladu tego meczu 

787741420213763595569.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...