Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Udostępnimy strefę na serwerze TS3 pod serwer Metina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Udostępnimy nieograniczoną strefę na naszym serwerze Teamspeak 3 serwerowi Metin 2.

Co oferujemy?

- Miłą i pomocną Administrację

- Nieograniczoną strefę dla Metina
- Specjalne rangi dla serwera Metin 2

- W stu procentach darmowe kanały! Oraz kanały VIP (od 7 osób na kanale) jak i Elite VIP (od 10 osób na kanale)!

- 256 slotów!

- Licencja Hosting Provider (nie crackowana)!

- Serwer 24/7

- Ochrona DDoS

- Niskie pingi

- Przyjemną atmosferę

- Przejrzystość kanałów
- I wiele więcej...

Czego oczekujemy?
- Serwer Metin 2 musi być dedykowany
- Serwer musi stać bądź być w połowie zrobiony
- Musi posiadać ogarniętą administrację

Chętnych zapraszamy na:
GG: 42598558
PW na MPCForum.

736181470940422997756.png

Opublikowano

Nie polecam, serwer reklamujący się na innych dużo większych serwerach (ts-lol), i reklamujących się wrednie na forach czyt h81, NIE POLECAM

Kolego jeżeli na forum jest dział na którym można reklamować TS to jak najbardziej można  :) a co do ts-lol NIKT z mojej administracji nie reklamował na innych ts mojego ts ponieważ jest kategoryczny zakaz reklamowania się na innych TS z tego powodu że nie szukam wrogów  :) wiec zapewniam cię że nikt z administracji nie reklamował tego TS tam.

Ciekawe gdzie na h81 jest dział do reklamowania ts'ów :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie polecam, serwer reklamujący się na innych dużo większych serwerach (ts-lol), i reklamujących się wrednie na forach czyt h81, NIE POLECAM

Kolego jeżeli na forum jest dział na którym można reklamować TS to jak najbardziej można :) a co do ts-lol NIKT z mojej administracji nie reklamował na innych ts mojego ts ponieważ jest kategoryczny zakaz reklamowania się na innych TS z tego powodu że nie szukam wrogów :) wiec zapewniam cię że nikt z administracji nie reklamował tego TS tam.

Opublikowano

Ciekawe gdzie na h81 jest dział do reklamowania ts'ów

Tak jak mówiłem nikt z ADMINISTRACJI nie reklamował na tym forum jeżeli dostałbym nick tej osoby na pewno poniósł by konsekwencje.  :) ale jeżeli chodzi o waszego Ts to zapewniam że nikt za administracji nie reklamował mojego TS u was ;) jeżeli ktoś z mojej administracji reklamował mojego TS u was to od razu bym go wyrzucił z administracji ponieważ nie toleruje takiego zachowania.A z tego co widzę tylko wy teraz pokazujecie że macie w administracji osoby które kupiły sobię maszynke do DDosowania i teraz robicie sobię zabawę atakując nasz serwer :) Moja opinia na wasz temat jest taka że pokazujecie swoją głupote atakując inne TS która tak na prawde nie są niczemu winne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...