Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOC Z CZCIONKAMI

gutalos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z polskimi napisami. Po wgraniu moda Requiem zepsuła mi się czcionka. Nawet jak go odinstalowałem to dalej są

YSrV7Ee.jpg

Demokracja to ustrój, w którym możesz mówić, to co myślisz, nawet wtedy, kiedy nie myślisz.

- Edward Rutherford

Opublikowano

No ale mody.... Mam prawie 120 modow zainstalowanych

Demokracja to ustrój, w którym możesz mówić, to co myślisz, nawet wtedy, kiedy nie myślisz.

- Edward Rutherford

Opublikowano

Wiemy że coś musiało zostać. Jak masz nexusa to by się usunęło. Jak go nie masz to nie wiem jak trzeba ogarniać modding żeby 120 modów działało bez nexusa. 

Opublikowano

Mam nexusa, ale nawet wylaczenie modow nic nie zmienia :/

- Edward Rutherford

Opublikowano

Wyłączasz mody (odinstalowanie gry usuwa tylko grę, pobrane mody zostają w folderze nexusa), a resztę jak Pan wyżej. Tylko usuń pozostałości po Skyrimie bo Steam jest niedorozwinięty. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...