Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AWP | Pink Candy

maxik1702

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na pierwszy skin to nawet nieźle. Jednak sam bym z takim czymś nie latał. Pomysł dobry, jednak (wg. mnie) wygląd nie pasuje dla oka.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Zbyt podobne do Lightning Strike, do tego teraz robiąc skiny do CSGO liczy się TYLKO minimalizm i futurystyka. Nie grałbym z tak odwaloną bronią, bo w grze wygląda poprostu brzydko. Staraj się robić coś innego niż zapełnianie całego skina jednym obrazem - słaby efekt.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Fajny Model : ) w Czym robisz?

Nagram niedługo poradnik to wytłumaczę czym i jak robię :)

Ja bym nie kupil. Jakos nie przyjemne dla oka. Bardziej pasuje do gwiezdnych wojen, niz do csa ;D

Może i rzeczywiście ale zawsze trzeba próbować :)

7a1f4c8bcdb6a4891c910d420abf7b2c.jpg
Opublikowano

Mam tylko wrażenie, że ta grafika tego zygzaka jest skądś wyjęta. Pamiętaj, że Valve przyjmuje tylko skiny robione w 100% przez jedną osobę i nie naruszają żadnych praw autorskim.

Skin jest okej, chociaż dla mnie trochę estetycznie mógłby być lepiej wykonany, spiralka trochę niskiej rozdzielczości.

Jednak nie zrażaj się i próbuj dalej, a swoją drogą obczajcie mój skin, może nadaje się do czegoś? ;)

AWP | Carbonite

Opublikowano

Mam tylko wrażenie, że ta grafika tego zygzaka jest skądś wyjęta. Pamiętaj, że Valve przyjmuje tylko skiny robione w 100% przez jedną osobę i nie naruszają żadnych praw autorskim.

Skin jest okej, chociaż dla mnie trochę estetycznie mógłby być lepiej wykonany, spiralka trochę niskiej rozdzielczości.

Jednak nie zrażaj się i próbuj dalej, a swoją drogą obczajcie mój skin, może nadaje się do czegoś? ;)

AWP | Carbonite

Spoko skin :D daje OKEJKE

Fajny Model : ) w Czym robisz?

Tu masz mój poradnik 

Mówiłem w nim najprościej jak potrafię :D

https://www.youtube.com/watch?v=atE-MvtL45s&list=UUk2ZEyPfAMaUvWMV7zzsqGw

7a1f4c8bcdb6a4891c910d420abf7b2c.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...