Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale DE, PL czy EN

Gromakon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja gram na plu i narzekać nie mogę, może trochę chamstwa, trochę p2w jest ale mi się podoba na plu, bo istnieje na nim specyficzny klimat. Na DE i UK masz niskie ceny, częste eventy i dobry support.

Opublikowano

DE - częste eventy , dużo graczy , niskie ceny ,

UK - eventy , dużo graczy , niskie ceny

PL - ojczysty język , słaby Team globala , mało eventów , wysokie ceny

No i dzieci...

Opublikowano

O ile dobrze znasz język to polecam na DE, jak dla mnie lepszy (wypisane wyżej). No, a jak nie znasz to najlepiej na PL z logicznych przyczyn :D

giphy.gif

Opublikowano

DE - nie grałem, nie wypowiem się

UK - DUŻO mniej graczy niż na avalonie (mimo jednego serwa) itemy z nm mniej-więcej 2 x tańsze, eventów pewnie jeszcze mniej niż na PL'u, 

PL - Wybór między ilością graczy(dużą - s1 , małą - s2), drogie itemy z nm (jeśli ładujesz nd, to jest to plus), eventy raz na jakiś czas, mało gmów (oprócz sgm jest tylko 1 gm przypisany do avalonu, do enigmy i finesii nie ma przypisanych żadnych gm - oczywiście sgm mogą wbić na każdy serwer)

Opublikowano

Nostale De - Grałem polecam nawet jeśli nie znasz języka ;) (możesz dogadać się po angielsku lecz jeśli myślisz o lepszej famce to zapomnij ;P)

Nostale UK - nie grałem nie wypowiem się

Nostale PL - Masakra...

:>

Opublikowano

DE - Chyba najlepsza społeczność jeśli chodzi o wszystkie inne NT, dobry support, niskie ceny i dużo graczy 

UK - Mało ludzi, niektóre przedmioty są tańsze od naszych ale niektóre o wiele droższe, support tak samo słaby jak nasz.

PL - Pełno dzieci, wystarczy popatrzeć na forum jakieś Moslateny tam latają po 12 lat, to samo w grze, drogo w porównaniu do innych krajów, słaby support, brak eventów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...