Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp 62+

Squidder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś podpowie jak w miarę szybko podexpić (od 62lv do 65lv) bez kampani jest trochę trudno :P

Klasa : Czarodziej 

Opublikowano

Mitrile to inna sprawa... Ale nudno jest trzaskać non stop 1 quest... Ja tylko to robiłam, jak brakowało mi maksymalnie 5 barów do levela ;) Tak to jakieś różne q poboczne, dające 6kk expa, robiłam instancje i zaczynałam garnizony. Tylko nolajfy potrafią siedzieć i trzaskać non stop ten sam quest :3

Tak właśnie nudzi się gra szybko.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ja również uważam, że robienie w kółko tej samej misji nie jest najlepszym rozwiązaniem, zwłaszcza dla osoby, która pierwszy raz dobija 65 lv.

Gra zbyt szybko mu się znudzi. Lepiej chodzić na garnizony i nie patrzeć nawet na pasek z expem, a lvl wpadnie szybko - nie zorientujesz się kiedy. ;)

Tam przynajmniej będziesz trafiał na przeciwną rasę, będziesz miał okazję poćwiczyć ewentualnie pvp (lub uciekanie :D) i zobaczyć, jak to będzie wyglądało mniej więcej w end game.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

WBijasz sie na mithrile i jechane tak jest najszybciej a nie jakas zabawa w poboczne q (to zajmuje podwojna ilosc czasu).Jak sie na chwile znudzi cash to lecisz na BT i jechane.Od 63/64 jakos masz wiecej q weekly na BM wiec wtedy warto tez pochodzic i porobic.

Nie czaruj.

Opublikowano

Dzięki za wszystkie pomocne komentarze.Robiłem ten powtarzalny quest ale nudzi mi się go robienie i od razu nie chcę mi się grać ;=;.

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...