Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 600zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam telefonu do 600zł. Znalazłem póki co LG l90 który mi odpowiada i jest polecany co do tej ceny. Co sądzicie o tym telefonie? I jakie znacie jeszcze dobre telefony do 600zł?  (Telefon do: grania, oglądania na youtube. pisania sms'ów, robienia zdj i przeglądania internetu)

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

W tej cenie nie dostaniesz lepszego telefonu niż wlasnie lg l90. Sam planuje go kupić. Interesujący jest rowniez moto g, ma mniejszy ekran, gorszą chyba baterie ciut, ale za to ma o wiele większe zagęszczenie pikseli na cal, oraz czystego androida, dzięki czemu system nie jest obciążony żadną nakładką, oraz takie telefony mają zapewnione wsparcie, co znaczy, że moto g będzie jako jedne z pierwszych telefonow zawsze dostawalo aktualizacje androida. Jednakże motorola moto g ma minus, który skreśla ten telefon, przynajmniej u mnie. Otóż nie posiada możliwości rozszerzenia pamięci telefonu po przez karte sd, a 8 gb wbudowanego to mało. Wersja z 16 gb pewnie by mi wystarczyła, ale byłaby droższa, więc lepiej imo kupić lg l90, który też jest świetnym telefonem, bardzo tanim,  mającym duży (przynajmniej wg mnie, bo teraz mam 3,8 cala) ekran, świetną baterie (bardzo pojemną) i ogólnie posiada wszystkie cechy, które mnie zadowalają. 

Podsumowując, uważam, że najlepszymi wyborami w tej cenie będzie wlasnie lg l90 lub motorola moto g. Wiem o czym piszę, bo znam duzo telefonow w tej polce cenowej i ogladalem duzo recenzji. Jak juz wspomnialem, sam zbieram na takowy telefon.

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...