Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Blue Screen

TheWojtek5020

Pytanie

Opublikowano

Witam grałem sobie w Fifę 15 i nagle dostałem Blue Screena. Po włączeniu systemu dostałem info że nieoczekiwanie zamknięto system windows i że jakieś tam 2 pliki które ułatwią zdiagnozowanie problemu. Te pliki to WER-80402-0.sysdata.xml i 121314-63679-01.dmp POMOCY !

f3d88a5d0_ahpaann.png

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odinstaluj całkowicie sterowniki MotionJoy przez Dodaj lub usuń programy, następnie przejdź do katalogu ze swoim Windowsem, potem folder System32Drivers i wyszukaj plik Mijxfilt.sys. Jeżeli jest on w katalogu, usuń go i zrestartuj komputer. Po tych czynnościach zainstaluj MotionJoy jeszcze raz.

Napisałem, ale nie dokończyłem rozwiązywania problemu? Napisz do mnie PW z linkiem do tematu.

Opublikowano

Wrzuć na speedy.sh plik 121314-63679-01.dmp i daj linka.

Napisałem, ale nie dokończyłem rozwiązywania problemu? Napisz do mnie PW z linkiem do tematu.

Opublikowano

Grałeś w Fife na padzie?

Opublikowano

Czy ten pad jest podłączony bezpośrednio do komputera, czy jest wpięty do jakiegoś rozdzielacza tzw. HUB USB?

Opublikowano

Czy ten pad jest podłączony bezpośrednio do komputera, czy jest wpięty do jakiegoś rozdzielacza tzw. HUB USB?

Do portu USB w obudowie. Pad z PS3 podłączony kablem

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

Jeżeli ten pad ma jakieś sterowniki to je przeinstaluj. On jest problemem i spowodował BSOD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...