Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam counter strke, ale steam wymusza jego pobieranie.

Deroez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem ze steamem. Chodzi o to, że mam CS'a w D:\Program Files\Steam\SteamApps\common, a kiedy włączam go na steamie, to wymusza się jego pobieranie. Można jakoś temu zaradzić ?

258241432985440392180.png

Opublikowano

Jeżeli masz cs'a kupionego na steamie to steam wymaga instalacji innej opcji nie ma ( ponieważ musi pobrać się gra oraz aktualizacje do niego ) .

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Mam zakupionego, tylko że pobierałem na innym komputerze. Potem zrzuciłem całego Steam'a na pendrive, i potem z pendrive'a na komputer, który obecnie posiadam. Gra jest w 100% zaktualizowana. Wcześniej brałem od znajomego i działało normalnie.

Opublikowano

Mam zakupionego, tylko że pobierałem na innym komputerze. Potem zrzuciłem całego Steam'a na pendrive, i potem z pendrive'a na komputer, który obecnie posiadam. Gra jest w 100% zaktualizowana. Wcześniej brałem od znajomego i działało normalnie.

Żeby było po problemie zaktualizuj i nie będzie żalu , pewnie jakaś aktualizacja wyszła i dlatego wymaga.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

No tak, ale czy aktualizacja waży 4,5GB ?

Nie jestem w stanie tego Ci powiedzieć , aktualnie nie jestem przy steamie uruchomionym więc te pytanie nie do mnie , aczkolwiek ostatnia aktualizacja była .. 

http://cybersport.pl/artykul,29326,opis-aktualizacji-csgo---11-grudnia.html

Zapraszam do lektury .

Minionej nocy w sieci pojawiła się kolejna aktualizacja Counter-Strike: Global Offensive. Nowy patch "waży" około 125 MB. Nad czym tym razem pracowali deweloperzy Valve? Na nasze nieszczęście nie są to serwery z 128 tickrate, a zupełnie nowe zestawy muzyczne. Od teraz każdy zawodnik może wybrać swój zestaw, spośród kilku dostępnych, dzięki czemu w różnych momentach odtwarzana będzie dana muzyka.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

CS'a pobierałem dziś. Aktualizacja wprowadzona 11'stego. Więc ? Dobra, już nie będę się z tym pie*dolił. Przeczekam tą godzinę. Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Jak z pendrive przerzucasz to zawsze tak jest. Nie przerzucisz pelnej wersji pobranej z pendrive cs go na swoj komputer, bo aktualizacje sa na podstawie danych komputera. Najlepiej usun to , sciagnij steama i wtedy pobierz na nowo. Powinno zadzialac:)

Opublikowano

Na komputerze, na którym to pobrałeś, wejdź w CS:GO -> Właściwości -> Pliki Lokalne -> Utwórz kopię zapasową plików gry i tą kopię możesz wgrać na drugi komputer. Wtedy to nie powinno wymuszać pobierania. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...