Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego... ;c

EricosPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego nie potrafię grać aatroxem! Chcę go ogarnąć już zagrałem nim 20 meczy i nic nawet 1 % poprawy nie ma.. Jak sie nim nauczyć grać?

Opublikowano

Znajdź jakiegoś gracza, który ogarnia tą postać i oglądaj jego streamy/analizuj jego akcje jak są na YT.

Dokładnie , może na yt coś jest.

Opublikowano

Każdą postacią da się nauczyć grać. Lecz przy niektórych wystarczy zagrać dwie, trzy rundy i już kumasz o co chodzi a przy niektórych grasz nią cały czas i nadal nic. Wystarczy trochę cierpliwości. Możesz też na YT wpisać np. ,,Poradnik do Aatrox" . Tam coś znajdziesz.

Życzę powodzenia w nauce :)

759081466790725720585.png

Opublikowano

jestes c*****y, nie oszukujmy sie. Skoro nie potrafisz grac lepiej po 20 meczach to znaczy ze czamp nie jest dla cb

Opublikowano

przecież aatrox to easy to play, easy to master XDD chociaż pewnie przerzuciłeś się z mastera na aatroxa to sie nie dziwie. 

beka z bronzów

Opublikowano

pare poradników może na YT dis/nerv/filipiński ?

Flipiński ma beznadziejne poradniki - najgorsze jakie widziałem na yt...

Nervariena lubie oglądać, ale nie jego poradniki... jak zobaczyłem poradniki do Rengara jak na poziomie Diamentu 5 wbijał sie 1v5 to podziekuje

Co do Disa sie nie wypowiadam bo go nie oglądam i nie znam

Zagraj postacią jeszcze z 50 gier. Jeśli dalej będzie Ci bardzo słabo szło to poszukaj innego bohatera do gry. Nie jeden champ jest przecież w lidze legend nie? ;)

Opublikowano

Kiedy już ogarniesz mechanike wszystko zależy od tego jak szybko wyuczysz się efektywnie ją wykorzystywać, również jest to zależne od Twojego teamu, na mój przykład: postanowiłem się nauczyć grać khazixem, mam już rozegranych 51 gier, z czego tylko 16 jest wygranych, a dlaczego? Nie, nie dlatego, że jestem ch#jowy, tylko dlatego, że zawsze jest jakieś "ale" przez dobrany mi Team. Uwierz mi, że wiem co czujesz, ja każdą grę prawie przegrywam, bo pomimo, że się nafeeduje w early-mid to ja nie zrobię Teamfightu 1v2+, bo po prostu jestem takim papierem, że jeżeli zostane sfocusowany to jestem nieżywy. Tak więc, żeby wygrywać każdą grę trzeba, albo używać postaci które są w stanie wygrać potyczki 1v2+ typu Kata, Lee, Trynda, albo po prostu mieć normalny team (nie używam określenia "dobry", ponieważ to zależy jak team będzie się zachowywał podczas gry, czy będzie "płakał" na czacie, czy będzie "w gorącej wodzie kompany" i za wszelką cene będzie próbował kogoś zabić przez co sam zginie przy próbie dive'owaniu w wieżyczke). Lecz niestety najczęściej jest tak, że trafi Ci się ~2 osoby które chciałyby Twoją pozycję, 50% szans jest na to, że mimo, że i tak byłes pierwszy to będą się kłócić o pozycję. Trafi się team bez ADC/Supporta/Tanka i wiele różnych powodów dla których mimo, że będziesz miał dobre staty to i tak przegrasz, bo team chociażby zamiast skupić się na niszczeniu wieżyczek żeby szybciej zniszczyć nexus wroga, będzie biegał po mapie za killami.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Niektórymi postaciami trzeba myśleć. Może nawet Aatrox to postać której poprostu nie rozumiesz? Spróbuj inną postać.
Albo tak jak koledzy mówią wejdź na twitch.tv lub youtube i oglądaj jak grają co składają. :)

14 lat  

Opublikowano

Ogólnie mainuje Fizza i Fiore ale chce też inne postacie które sa tanie :) Aatroz jest op doskonale o tym wiem ale ma jakis slaby dmg a enemy topper ma 500 dmg na sekunde na 7 lvlu...

I NIE PISZCIE I NIE POLECAJCIE POSTACI TYPU SHACO ( 0/12 ), LEBLANC (5/8 okay, ale farma 28  w 30 minucie! ), KATARINA (0/7) to sa słabe postki dla mnie.

Opublikowano

Aatrox to na tyle gówniana postać, że nie wiadomo jak ją budować. Zrobisz się pod ad to lecisz na strzała, a jak na tanka to g****o bijesz i tylko konck out z q się wtedy przydaje. Dla mnie ta postać powinna przejść reworka bo jest z*****a. Nie graj tym czymś bo tylko sobie obrzydzasz gre i innym.

Opublikowano

jak up aatrox jest ch**owy i nic nie zrobisz.

polecam grac teeemo - jest tani i ma global taunta. wbij na linie wlacz smiech i carrujesz gre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...