Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przy zakupie broni w cs:go ;(

Lobelcik123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam problem. Gdy chcę kupić skina do broni, lub sprzedać coś na rynku, nie moge nawet na to nacisnąć , tak jakbym miał to poprostu zablokowane.A jeżeli naciskam na rynek, ostatnio dodane to mogę dokonać zakupu , bo kup teraz mam na zielone, ale jezeli nacisne na cs go, lub w wyszukiwarce napisze jakis skin, to automatycznie mam to szare i nie moge dokonac zakupu. U góry mi pisze : Rynek jest niedostępny z powodu następujących powodów : Zakup dokonany ostatnio w sklepie steam zdaje się być ważny, ale należy odczekać jeszcze 30 dni. Nie wiem o co chodzi. Dzisiaj sobie kupilem psc za 30 zl, doladowalem za 5 euro, chcialem sobie kupic skina i nagle takie cos mi wyskoczylo. Na innych stronach pisza, ze kupywac sie da, ale nie da sie sprzedawac wtedy, a u mnie się nie da nawet dokonać zakupu. Nie wiem o co chodzi . Proszę o szybką odpowiedź i pomoc ! Liczę na Was , z góry dzięki za odp. !!

Opublikowano

Wytłumaczę Ci dlaczego musisz czekać 30 dni : Jeżeli kupujesz na rynku daną grę ( 1 grę na steamie ) masz zablokowany na 30 dni po okresie 30 dniowym zostaje Ci ten rynek odblokowany .

musisz poczekac 30 dni od momentu dokonania zakupu na rynku lub bezposrednio przez platformę steam, bodajże 15 na koncie działającym na STEAM GUARD.

Znalezione na steam comm . 

i1sWQY0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...