Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LOL nie chce się uruchomić

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.
Nie grałem kilka dni w lola, po tym czasie chciałem sobie trochę pograć, ale tu zaczynają się schody, bo gdy klikam na ikonkę wyskakuje ten napis league of legends na środku i znika i nic więcej. Jeśli chodzi o procesy to które są związane z lolem?

Opublikowano

@topic anty virus, zapora, procesy, najlepiej jako admino zapalaj, ew. reinstall.

dziesienc punktuw ostrzyszen za dwa posty dla jaj pozdrawiam adminuw

Opublikowano

Też tak często miałem kiedyś. Wystarczyło, że kliknąłem jeszcze raz na ikonkę LoL'a po czym pojawiło się logo i wyskoczył komunikat, że mam już włączonego clienta i czy chcę wyłączyć obecnie uruchomionego i wlączyć nowego - klikałem Tak i gra się wlączała.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

No to ziomuś you have a big problem. :P

dziesienc punktuw ostrzyszen za dwa posty dla jaj pozdrawiam adminuw

Specjalista
Opublikowano

Dobra chłopaki i Szymico, teraz pojawiły się kolejne, jak włączam pojawia się logo i tyle, nic się nie dzieje, czekam i czekam usuwałem procesy i tak w kółko

I dla potomnych, zrobiłem reinstalla. Ale że zycie ssie to znowu mam jakiś problem ;'c.

Dobra koteczki udało mi się. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...