Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

nie wiem co mam już robić ściągałem już chyba z 10 cid-ów podejżewam że to były jedne i te same w necie znalazłem nawet cid online ale nadal był nie prawidłowy CID jak wpisywałem w rejestracji na Csro. Jesli wie ktoś o co chodzi co robie nie tak to prosze o pomoc bede bardzo wdzięczny. Ps. nie znalazłem na forum tematu lub postu z podobnym problemem wiec postanowiłem zrobić nowy. Pozdrawiam

PLIK DODAŁEM DO ŚCIĄGNIĘCIA BO JAK CHCIAŁEM GO ZMNIEJSZYĆ TO NIC NIE BYŁO WIDAĆ ( >>NIE MA TAM ŻADNEGO WIRUSA TO TYLKO SCREEN<< )

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

nie wiem co mam już robić ściągałem już chyba z 10 cid-ów podejżewam że to były jedne i te same w necie znalazłem nawet cid online ale nadal był nie prawidłowy CID jak wpisywałem w rejestracji na Csro. Jesli wie ktoś o co chodzi co robie nie tak to prosze o pomoc bede bardzo wdzięczny. Ps. nie znalazłem na forum tematu lub postu z podobnym problemem wiec postanowiłem zrobić nowy. Pozdrawiam

Jesteś pewien, że to błąd CID'U?

Opublikowano

Hmm.. jak robisz cid generatorem to powpisuj jakis rok np 1950, bo jak naprzyklad wpisujesz ze masz -18 lat to zrobili takie cos tam w chinach ze te dzieci sa zabardzo uzaleznione i maja ograniczenia :P a jak dajesz ze starszy rok to nie wiem , moze ktos inny powie.

@edit

dodales screena, to raczej nie blad cidu tak jak mowi sun.

sygna1o.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...