Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kreatywna Wyspa

Gość ZEDn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

iFGPSTm.png

Witam, z tej strony ekipa serwera KreatywnaWyspa! Chcielibyśmy zaprosić wszystkich graczy grających na serwerach SkyBlock na nasz nowy serwer!

Na otwarcie serwera nasza ekipa przygotowała event, będzie on polegał na tym że dziś od 18 do jutra do godziny 18 będzie powiększony drop specjalnego przedmiotu o którym dowiecie się na dole :)

Jeśli podczas grania zauważysz jakiś bug lub cena w sklepie ci nie odpowiada napisz do nas pod tym postem :)

Na początek może IP później przejdziemy do rzeczy :)

IP: 176.9.137.77:25594

Serwer jest cały czas ulepszany!

sJJMOc2.png

A więc co to ta miska? Miska to przedmiot po którego otwarciu dostajemy losowy przedmiot, listę przedmiotów możecie znaleźć pod komendą /pomoc miska drop.

Ja wam jednak pod tym tematem dam listę itemów które możemy dostać po jej otwarciu.

Te itemy można dostać po jednorazowym kliknięciu tak więc po jednym kliknięciu możemy dostać koxa lub 64 Grassu!

dsRdRfD.png

LhVwaeR.png

UCHionz.png

DLwQupw.jpgNOnRVwD.png

Uboga, wiem ^^

HokZBTn.png6TzD86c.png0B9qvu3.png

W7owWBQ.png

Wejdź koniecznie już dziś!

Czekamy na ciebie :)

Opublikowano

Zapowiada się fajne napewno wbije :)

Dzięki za miłą opinię :) Jeśli jednak znajdziecie jakiegoś buga lub niedociągnięcie to nie zniechęcajcie się, zawsze można błąd poprawić :)

Opublikowano

Kto chciałby popykać ze mną na wyspie ? ;)

Pisać priv

Pisanie bezsensownych postów to moja specjalność.

|Ostrzeżenia| ---> 55% <---

Opublikowano

Serwer bardzo ładny, starannie zrobiony. Prezentacja bardzo ładna. Zdecydowanie jeden z lepszych skyblocków jaki spotkałem (a zwiedziłem ich ponad 20).

Opublikowano

Serwer starannie zrobiony, do prezentacji nie ma się co przyczepić. Jedyna wada na tą chwilę to brak graczy :/

PS: Od Administracji słyszałem że budują nowy sklep! :)

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

Dobrze wykonany serverek , normalna Administracja  można spokojnie pograć . Fan SkyBlock-a się nie zawiedzie.

Projekt do realizacji95% .

13dc4348d4e4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...