Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Mid laner dla mnie

Lo0kEr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakbym chciał kogoś na mida,żeby mieć KDA dodatnie na nim,carrować się trochę do platyny, z mobilnością najlepiej,chyba,że bez niej też się da wygrać, to kim?

Próbowałem Anivią,ale nie potrafiłem tego pogodzić,że muszę ryzykować śmiercią,aby trafić z E

Próbowałem pozycjonowanie ogarniać,a z Anivią nie wiem jak to robić po prostu,bo ja to rozumiem tak,że grając APC lub ADC pozycjonuje się tak,żeby przeciwnik mnie nie dosięgał a ja go biję

Anivia to jedynie przykład. Chcę,żebyście pomogli znaleźć mi championa dla mnie.

Dotychczas mainuję junglę,Lee Sina,Jarvana,Kha'Zixa,Maokaia,ale powtarzam,szukam midera.

Dodatkowo to jest link do mojego op.gg(sekcja bohaterowie),możecie spojrzeć kim,jak mi idzie,co może Wam pomóc w odnalezieniu mojego stylu gry.

http://eune.op.gg/summoner/champions/userName=chudekk

Opublikowano

Jest bardzo dużo picków na mida, i to bardzo dobrych. Kolega wyżej opisał Ci zeda, który jest wyśmienitym Midlainerem, ale grzechem byłoby, gdybym nie wspomniał o jeszcze jednym, wspaniałym Championie jakim jest Yasuo :)

+ Milion Dashy z E
+ OP Passywka
+ OP Tarcza z W
+ 3x Q = Wir który podbija i zadaje obrażenia
+ Wspaniałe Ulti do TF
+ Bardzo dobrze współpracuje mu sie z  championami, które Mają "Podbicie w powietrze" ( np. Malphite, Braum, Wukong, Nautilius Itp)

- Papierowaty
- Podatny na CC
- Bez Feeda nic nie zrobisz ( Jak każdy Midlainer)
- Trzeba niestety ogarnąć jego Wir z Q, ponieważ bez tego nie odpalisz Ulti .

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Jest bardzo dużo picków na mida, i to bardzo dobrych. Kolega wyżej opisał Ci zeda, który jest wyśmienitym Midlainerem, ale grzechem byłoby, gdybym nie wspomniał o jeszcze jednym, wspaniałym Championie jakim jest Yasuo :)

+ Milion Dashy z E

+ OP Passywka

+ OP Tarcza z W

+ Wspaniałe Ulti do TF

+ Bardzo dobrze współpracuje mu sie z  championami, które Mają "Podbicie w powietrze" ( np. Malphite, Braum, Wukong, Nautilius Itp)

- Papierowaty

- Podatny na CC

Yasuo teraz ssie pałke ;)

Polecam mało granego xeratha ;)

x

Opublikowano

+ Milion Dashy z E

+ OP Passywka

+ OP Tarcza z W

+ Wspaniałe Ulti do TF

- Papierowaty

- Podatny na CC

ale jeśli chodzi o rankedy to często banowany 

ja polecam ci orinne 

bardzo dużo dmg harras z q spowolnienie / przyśpieszenie na w , tarcza na e + dmg i wspaniały ult do tf

- jest to że skile robi tam gdzie jest kula ale można robić że dajesz kulkę tankowi z twojego teamu on wbija w tf a ty odpalasz skile trzymając się w bezpiecznym miejcu

89353087769044834742.jpg

Opublikowano

Syndra, plusy wyzej, Xerath

+ stun

+ dobry zasieg z Q

+ po zlozeniu 2 itemow ladnie czysci linie (q)

+ ult do dobijania

+ pasywka do odnawiania many

- skilshoty

Orianna bardzo przydatna do tf'ow

+ shield

+ slow

+ dobre ulti do tf'ow

+ harras z q jak i aa

- brak jakiegos escape oprocz slowa

Opublikowano

Syndra, plusy wyzej, Xerath

+ stun

+ dobry zasieg z Q

+ po zlozeniu 2 itemow ladnie czysci linie (q)

+ ult do dobijania

+ pasywka do odnawiania many

- skilshoty

Orianna bardzo przydatna do tf'ow

+ shield

+ slow

+ dobre ulti do tf'ow

+ harras z q jak i aa

- brak jakiegos escape oprocz slowa ~ Ma przyspieszenie na "W" ;d

Może spróbuj Zed'em? Bo widzę, że grasz najczęściej postaciami, które mają "doskoki".

Nie grywam ad na midzie, więc ciężko mi tak poradzić. Ale jak napisała @Julietta - Syndra, Xerath, Orianna (uwielbiam ♥).

Możesz spróbować Ahri - dobry dmg, charm ("E"), escape (doskoki/odskoki) za pomocą ult.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...