Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Ethoria.pl - Zaprasza na Beta Testy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Z dniem dzisiejszym tj. 13.12.2014r. serwer Ethoria.pl otwiera beta testy.

Serwer easy/medium, stare klimaty z nutką nowości. 

Maksymalny poziom 180. Wiele misji, ładny system ulepszeń, ciekawe nagrody, nowe systemy różne. 

Osoby zainteresowane są proszone o kontakt pod numerem GG: 52204219 , bądź prywatną wiadomość na MPCforum. 

Wszelkie błędy dotyczące gry proszę o pisaniu do mnie na GG, lub naszym TeamSpeaku.

Więcej informacji co do serwera również pod kontaktem, proszę się nie zrażać tą oto "zapowiedzią", brakiem jakiejkolwiek informacji, ale będzie mi lepiej to napisać osobiście, nie publicznie. 

Zapowiedź serwera pojawi się na dniach.

Nagrodą dla każdego testującego będzie "pakiet testera" na starcie. A co znajduje się w pakiecie dowiecie się na beta testach. 

Pozdrawiamy, team serwera Ethoria.pl

Wypowiedź typowego Asfena:

Jeżeli ktoś myślę nie polecam Asfen, serwer gunwo to nie musi grać nikogo nie zmuszam, lecz sporo przy tym serwerze siedziałem i się starałem jak mogłem przez ten czas dużo się również nauczyłem.

Myślę że teraz serwer się sprawdzi w 101% oraz że będzie stabilnie działał, tak wiem byłem głupi przez te wszystkie serwery! Nie potrzebnie zmieniałem nicki! Lecz teraz chcę wszystko odbudować i zrobić dobry serwer, tak samo od dziś będę pod nickiem Asfen gdyż zmiana nicków jak to mówicie nie ma sensu, mam nadzieję że kilka osób mnie zrozumie i zagra i się przekona dziękuję za uwagę. Chciał bym też z większościami wrogów zakończyć topór wojenny jak ktoś chętny!

Kilka SS z serwera:

3779014184828221302141.jpg

4484714184828221302141.jpg

3222214184828221302141.jpg

7413314184828231302141.jpg

Opublikowano

Asfen widzę kolejne nowe GG. ahh te twoje umiejętności na Source. Ciekawi mnie i kilku innych osób komu płacisz <3  Pliki Esseni konkretnie na propsie oczywiście.

Polecam i powodzenia xD

Opublikowano

Kto chętny oraz ma trochę czasu zapraszam.

Dodam od siebie:

Chciał bym też z większościami wrogów zakończyć topór wojenny jak ktoś chętny!

Opublikowano

Kto chętny oraz ma trochę czasu zapraszam.

Dodam od siebie:

Chciał bym też z większościami wrogów zakończyć topór wojenny jak ktoś chętny!

rozumiem. Aczkolwiek Bartku podważasz moje umiejętności. Pamiętam dobrze kiedy nic nie umiałem praktycznie hmm 5-6miesięcy temu, tak właśnie jakoś tak. Sponsor krecik i dobrze :) Chociaż będziesz miał pewność, że maszyna stabilna.

Kiedy planujesz start?

Opublikowano

rozumiem. Aczkolwiek Bartku podważasz moje umiejętności. Pamiętam dobrze kiedy nic nie umiałem praktycznie hmm 5-6miesięcy temu, tak właśnie jakoś tak. Sponsor krecik i dobrze :) Chociaż będziesz miał pewność, że maszyna stabilna.

Kiedy planujesz start?

26 Grudnia na 99%.

Opublikowano

Tak już kilka osób aktualnie testuję serwer, także cały czas można testować wystarczy napisać na GG lub PW.

Opublikowano

gówno prawda, serwer jest na plikach esseni także co ty tam swojego masz, i nie liż tutaj tyłka, bo każdy wie jaki jesteś, nawet moderacja mt2 (chyba  xD ) zrobisz w końcu coś swojego? nie polecam, jestem pewny że nawet tygodnia nie wytrzyma.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

gówno prawda, serwer jest na plikach esseni także co ty tam swojego masz, i nie liż tutaj tyłka, bo każdy wie jaki jesteś, nawet moderacja mt2 (chyba  xD ) zrobisz w końcu coś swojego? nie polecam, jestem pewny że nawet tygodnia nie wytrzyma.

No to twoja opinia, zobaczymy czy nie wytrzyma tygodnia wszystko wyjdzie. :)

Włożyłem sporo wkładu w ten serwer, zmieniłem praktycznie wszystko co było możliwe oraz dodałem od sb. :)

Opublikowano

No to twoja opinia, zobaczymy czy nie wytrzyma tygodnia wszystko wyjdzie. :)

Włożyłem sporo wkładu w ten serwer, zmieniłem praktycznie wszystko co było możliwe oraz dodałem od sb. :)

Zobaczymy Bartek co będzie z tego projektu :) Powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...