Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telewizor czy gry? - PS3

Whx.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamówiłem sobie właśnie ps3, zostało mi jeszcze trochę kasy ( 450 ) więc zastanawiam się nad kupnem nowego telewizora(22 cale, full hd) , żeby hdmi było, bo na aktualnym mam tylko wejście AV.
Lub kupnem gier. Nie mogę się jednak zdecydować, telewizor czy gry? :D

Co do telewizorów, to jestem zainteresowany kupnem któregoś z nich.

http://allegro.pl/telewizor-led-manta-2205-22-dvb-t-full-hd-hdmi-i4869816593.html

http://haier.strefamarek.allegro.pl/telewizor-led-22-haier-le22g610cf-fullhd-usb-ci.html
Opublikowano

Hmm jakaś gra i używany telewizor dobry wybór :P ale jak już coś to gry bo chyba po to kupiles konsole :)

Jest kilka darmowych gier do pobrania z tego co się orientuję. Chyba durst 514 i tam jeszcze kilka, a przynajmniej napisane było że są darmowe. Więc na początek to by mi wystarczyło, ew. mógłbym kupić ps plus, bo to chyba daje możliwość grania w większość gier za darmo, ale pewności nie mam, bo się nie znam. 

Różnica jakości wyświetlania na tych dwóch telewizorach będzie chyba duża, a jako iż zależy mi na jakości, to kupię raczej któryś z tych telewizorów które podałem, ew. używany i jakąś grę, ale póki co nie znalazłem interesującej oferty używanego telewizora, więc na razie wstrzymam się chyba z kupnem i poczekam z jeszcze z tydzień :D

Temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...