Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Jak mieć działające komendy w WaaT 0.9a

Tjes2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz kłopot ? Pobrałeś pliki waat 0.9a i nie działają ci komendy $item $help $morph ? To nie problem! Przeczytaj mój poradnik:

1. Otwórz folder z plikami 0.9a

2. Wszystkie WinRaRy w folderze z plikami wyłóż na pulpit

3. WinRary wypakuj do folderu z plikami przenosząc wybierz "Zamień na wszystkie" czy "Wszystkie"

4. Możesz tamte WinRary usunąć

5. Ustaw odpowiednio Configi i nie zmieniaj nic w n_runs nic! Bo inaczej będzie Ciebie wywalać przy wybieraniu kanału.

6. Włącz LoginServer i WorldServer nie WAAT_LoginServer czy WAAT_WorldServer bo nie będzie tych nowoczesnych komend.

7. Aby upewnić się czy Ci działa wpisz na chacie jako GM: $help

//////Aby zmienić się w sp wpisz na chacie jako GM: $morph 1 (i tutaj wpisz cyfre 0 czy 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, i tak dalej do 25 są sp). ////// Poradnik dotyczący ustawiania sobie skilli niedługo. ////

Poradnik stworzony przeze mnie: MyWorld lub Tjes2

Opublikowano

No bo to ja zrobiłem. Na początku nie wiedziałem jak. Więc sobie szczegółowo popatrzyłem na filmik Diabloxa "Jak zrobić server hamachi" jakos tak i zobaczyłem że on niema winrarów i co on włącza więc wypakowałem wszystko i uruchomiłem przez te wiersze polecenia no i działa.

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Nostale] Jak mieć działające komendy w WaaT 0.9a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...