Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unity 3D potrzebna pomoc

jasso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, witam wszystkich forumowiczów, wiem, że pewnie zaraz po przeczytaniu tego tematu pojawią się posty typu wynocha, męcz się sam, poczytaj jak to zrobić itd... ale niestety nie potrafię zrobić tego o co zaraz poproszę, próbowałem już wszystkiego jednak animacje nie wychodzą. A więc, potrzebuję osoby/osób które mogłyby zrobić mi nie całą grę, lecz postać (w 1-szej osobie z animacją rąk - przy bieganiu ruchy rąk czy coś, nie potrzebuje animacji z broniami, bo robię grę dla 12 latków ;_;,) lub postać w stylu RPG (w 3-ciej osobie, także animację biegania, skakania, chodzenia po cichu jeżeli jest taka możliwość). Wiem, dobry ze mnie leń pomyśli połowa czytaczy a 2-ga połowa po prostu to pominie, ale potrzebuję tych assetów, choćby jednego z nich z przypisanymi skryptami itd.

Proszę o pomoc,

Pozdrawiam JASSO

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nadeszła chwila w której odpowiadam ludziom którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem...

ale niestety nie potrafię zrobić tego o co zaraz poproszę, próbowałem już wszystkiego jednak animacje nie wychodzą.

Jest dużo, ściągałem próbowałem edytować na swoje potrzebny, bez edycji wychodzi a z edycją niestety, nie a ja nie potrzebuję modeli z broniami i ich animacjami tylko same ręce z animacją przy bieganiu ---.---

1390144171-U592769.png

Opublikowano

jeżeli nie znalazłeś odpowiadającej Ci animacji, to znaczy, że źle szukałeś. Nie potrafisz szukać.

Opublikowano

Powiem tak, szukałem możliwie wszystkich animacji, poczynając od gotowych projektów kończąc na samych rękach i niestety ale nic nie znalazłem, albo nikt na tym świecie nie robi już gier typu outlast, gdzie pojawiają się same ręce bez żadnej broni i z kamerą albo ja jestem poprostu ułomny :P

1390144171-U592769.png

Opublikowano

wiem, że pewnie zaraz po przeczytaniu tego tematu pojawią się posty typu wynocha, męcz się sam, poczytaj jak to zrobić itd

Przynajmniej nikt Cię tu nie zaskoczy. Jeśli chcesz żeby ktoś Ci coś takiego zrobił, to kilka działów niżej jest giełda. A jeśli koniecznie chcesz mieć to za darmo, to to sobie zrób. To, że w tym momencie nie potrafisz nie znaczy, że nie możesz się nauczyć.

708121422388637873334.png

Opublikowano

Jaca, uczę się cały czas :P, doskonalę się w tym ale małymi kroczkami

Rozumiem, że wy programiści jakoże potraficie to zrobić ale nie chcecie tego uczynić za darmo. Pozostaje mi tylko czekać aż jakiś łaskawca się odezwie ;p

1390144171-U592769.png

Opublikowano

frozenshade jest taki dobroduszny, on Ci zrobi kappa

Kappa? Chyba kopa. Na d***. I da skierowanie na leczenie do wujka google ;)

A tak na poważnie - jak nie idzie ci zrobienie czegoś samemu, bo programista nie musi się wyznawać na grafice, to zrób to na tym, co ci działa. Na początek używaj gotowych assetow. Na pewno i tak natrafisz na duże schody. Jeśli je pokonasz i gra będzie jako tako działać, ludzie widząc twoja pracę powiedzą 'wooooow' (z być może większa ilością 'o') to chętni do pomocy sami się znajdą.

Na razie startujesz tu z pozycji randoma, który żebrze o coś, czego nie umie zrobić. Nie pokazałeś nic, co sam zrobiłeś, więc w domyśle - nie umiesz nic ;)

Zerknij do mojej sygnaturki - tam jest gra. Przez prawie półtora roku, w tym przez pół roku beta testów kilka grafik było szkicami w paincie! Tak! I ja się tym nie przejmowałem. testerzy również. W pewnym momencie znalazła się osoba, która pomogła zebrać cała grafikę do kupy, ktoś nawet zakupił na potrzeby gry grafiki w profesjonalnym studio graficznym.

Więc... nie pierdol i bierz się do roboty.

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

Asset Store!

Jak ustawisz model na mapie, to przypisz mu jakiś kontroler (First Person Controller, Third Person Controller) i nałóż odpowiednie animacje xD

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...