Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek rangi po ..wygranej?

KowbojPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ledwo wyszedłem z silvera 2 i spadłem po 2 przegranych i 1 wygranej (po wygranej spadłem..)

O co chodzi ?Dlaczego spadłem po wygranej grze ???????

Do tego wychodziłem z silvera 2 4 miesiące..

Opublikowano

Nie ma takiej zasady. Jezeli poprawisz swoje statystyki i bedziesz wygrywal mecze i byl zbyt dobry jak na swoja obecna range to cie przeniosa. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jak będe grał z kolegą o trochę wyższej randze to szybciej wyjde ?Bo ja sam gram za dobrze na moje silvery..słabo mi idzie jak przeciwnicy mają auto sniperki :D

Opublikowano

Też taki problem miałem :) Bywa, cóż to jest cs. Najlepiej graj sam i się ucz, powoli się wybijaj na swój poziom i równych Ci przeciwników. Wygrywaj, i wkońcu będziesz miał awans. Ważna zasada, abyś nie raszował w ct. ! xD. Powodzenia ;))

Opublikowano

Nie możliwe że grasz lepiej niż "twoje silvery".  Gdybyś grał lepiej byłbyś już w jakimś goldzie lub wyższej randze :D. A jak grasz z kolegami to uważaj na ich rangi. Ostatni patch wprowadził takie coś, że gdy grasz jako silver z np. master guardianem to będzie ci losowało master guardiany więc z kolegami którzy mają wyższe ligi nie przesadzaj 

Opublikowano

CS GO podlicza twoje statystyki i jak masz dodatnie to Cię przenosi wyżej a gdy masz słabe spadasz.

Koniec xD

Opublikowano

Najlepiej znajdź kolegów na tym samym poziomie. Ostatnio spadlem z Golda do Silvera i zawsze jakiś afk BOT lub koleś który psuje grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...