Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xlast Najgorszy Server

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Xlast Najgorszy Server !!!!! Ponieważ Od Zajebania Resetów , Bugów , Cofek itd , Mało Eventów , GM Zjebane Dzieci ;/ Same 8 latki Nie Umiejące Poradzić Sobie Z Cheaterami i Typami Wywalającymi Yang Żal pl Patologia Server DNO Znacie Jakieś Lepsze Oprócz Tego Gówna ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A czy 8 latek by zrobił taki serwer ? Ten serwer jest dla tych co nie lubią PL a trochę łatwiej :D jak się nie podoba to zapraszam na hyyyymm 734f ....

Logo.JPG

Opublikowano

Według mnie serwer moze nie jest do dupy ale strona, mogli by stronke inna zrobic ;D

POZDRO :P

Opublikowano

no wlasnie serwer do dupy nie grac na nim zal mi go...

DAWAJ MI ,,-'' !

NO CO DASZ?

CZEMU NIE? NO CZEMU ZWANIACZKU ?? NO CO SIE TAK GAPISZ JAK SMOŁA U BABKI?? NO DAWAJ JUZ ,,-'' SZYBKO!!!

NO TO ZNÓW JA DAWAJ MI ,,-'' NAWAL ILE WLEZIE...

NO I SŁUSZNIE POSTĄPIŁEŚ DZIĘKUJĘ.

Opublikowano

Totalnie zwalony serwer kopii bazy mysql nie robia jak juz to raz na 4miesiace zbugowane mapy straciłem stalke+9 biała a do tego Zatruty +9 sr 44 JBC to nick Drop

Opublikowano

Dla mnie xlast padł... Trochę mi szkoda tych kilkunastu godzin (dość wysoki lvl, srednie eq) na tym serwerze. To co było w nim najlepsze pozmieniali... Teraz nie różni sie niczym od innch polskich privów (no może po za tym, że teraz ma więcej wad).

To był naprawdę bardzo dobry serwer.

Kilka dni szukałem priva dla siebie do grania. Obecnie gram na Triadicy:

To jest ukryta treść, proszę

Bardzo dobry serwer. Polecam.

W porównaniu z 4fun trochę trudny. Ale starczy na dłużej i łatwiej wbić się do top (umiejąc grać).

A jak zachce mi się chodzić w hwangu czy mieć 99lvl to zagram na jakimś hamahi 1 dzień :P

__

Opublikowano

Xlast był PRO kiedyś .... miałem PRO eq i straciłem wszystko w jednej jebanej chwili ;/ a ci GM to nie mają po 8 lat oni mają po 6 lat bo to są takie ułomy że szok nic nie umieją ;/ aż żal ich a pozatym ciągle resy , bugi , itd

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Fakt grałem trochę na Xlaście i parę cofek już było i mam ten serwer w głębokim poważaniu.

Jeśli ktoś z Was gra na fkyt2 albo chociaż wie jak na nim zagrać to bardzo proszę napiszcie do mnie na GG 16147016.Z góry dzięki.