Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] GIMP

itzPROGAMERz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,cześć,dosyć znany problem mam a że odpowiedzi do mojego problemu w Internetach nie są sprecyzowane,odzywam się do Was! :D 
Więc posiadam Win 8.1 iiiii no jakaś łatka albo co zrobić żeby GIMP poszedł? :> Albo jakiś podobny program do GIMP;a,który pójdzie na 100% :> 
Dziękuję za każdą odpowiedź! Pozdro! 

Opublikowano

Właśnie nie ma żadnego komunikatu-program przestał działać! (Nie ma interfejsu ani nic,uruchamiam jako admin z zgodnością Win7 i po prostu,system łapie zawieche przy odpalaniu i "Program przestał działać") PRÓBOWAŁEM WSZYSTKIEGO JEŻELI CHODZI O ODPALENIE Z ZGODNOSCIĄ,ROZWIĄZANIE PROBLEMÓW ETC i nic,no,mógłbyś swoją instalkę,albo folder gimpa wrzucić na jakiś hosting? Może masz jakąś wersję kompatybilną z win8.1

Opublikowano

Po pierwsze pisałeś do kobiety więc odmieniaj jakbyś pisał do kobiety :)  (Naprawdę po nicku nie widziałeś ?)
Po drugie, u mnie na win 8.1 też działa bezproblemowo.

Spróbuj może przeczyścić kompa jakimś softem, ew. możesz podać specyfikację sprzętu.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Nie czytałem nawet nicku-mój błąd :) 

Po drugie,no niestety u mnie nie xD 
No i właśnie problem w tym że tydzień temu robiłem format,więc wszystko funkiel nówka i 830GB wolnego *-* Aczkolwiek wracając do tematu,no nie działa,nie działa,nie działa i ch*j :( 

-Pobieraliście z strony GIMP;a czy? 

Opublikowano

Tak oficjalna strona GIMP'a.
Masz na pewno wszystkie sterowniki dobrze zainstalowane ? Po formacie różnie to bywa.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...