Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Likan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma zostać wprowadzony na Ascariala s2. Gracze zadecydowali, że na s1 również (mam nadzieję, że do tego nie dojdzie). Zostaje czekać na informacje i decyzje admina. :)

c:

Opublikowano

Słyszałem, że gdy pojawi się na prywatnych serwerach ów likan to mogą być problemy z prawami autorskimi.

Niektórzy się cykają. Ale ile w tym prawdy to nie wiem, chociaż nie dziwiłoby mnie to że tak jest.

no ale chętnie też bym zagrał na jakimś easy z likanem :)

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Opublikowano

Słyszałem, że gdy pojawi się na prywatnych serwerach ów likan to mogą być problemy z prawami autorskimi.

Niektórzy się cykają. Ale ile w tym prawdy to nie wiem, chociaż nie dziwiłoby mnie to że tak jest.

no ale chętnie też bym zagrał na jakimś easy z likanem :)

Nie czekają lecz nie potrafią. Dodać antiflagi do game to trochę roboty jednak jest. Niemcy dodali gdzieś widzialem taki serwer
Opublikowano

Tu nie chodzi o prawa autorskie, bo wszak 99% serwerów metin2 jest stawianych nielegalnie. Chodzi o komplikacje związane z dodaniem postaci na serwer, wiele zmian w game itp. co nie jest łatwym zadaniem ;)

graphic.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

na hammerMT2 jest i wszystko tam działa związane z licanem, nie jest to postac z podmienionymi texturkami tylko prawdziwy lican

😅

Opublikowano

Myślę że na niektórych serwerach ta postać zostanie wprowadzona ale na starych i dobrych serwerach wątpię ;)

sy89ps.jpg

Opublikowano

Hah, nie dadzą w polsce likana na żaden znany serwer bo nie umią, nie ma gotowca z likanem więc nie ma opcji żeby ktokolwiek dodał dopóki ktoś nie wrzuci plików w których będzie on uwzględniony, 

@ topic jak chcesz serwer z likanem to w polsce niezbyt, radzę szukać za granicą, dużo niemieckich serwerów wprowadza likany ale też turcy wegrzy rumuni, bo w polsce nie ma na tą postać popytu

Opublikowano

Hah, nie dadzą w polsce likana na żaden znany serwer bo nie umią, nie ma gotowca z likanem więc nie ma opcji żeby ktokolwiek dodał dopóki ktoś nie wrzuci plików w których będzie on uwzględniony, 

@ topic jak chcesz serwer z likanem to w polsce niezbyt, radzę szukać za granicą, dużo niemieckich serwerów wprowadza likany ale też turcy wegrzy rumuni, bo w polsce nie ma na tą postać popytu

Z tego co ja wiem, to Booooo z mpcforum ma na swoim serwerze likana. Jak nie potrafią dodać, jak jest paczka source która zawiera likana...

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...