Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno dobrych słuchawek.

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak, potrzebuje jakiś dobrych słuchawek do 80 zł z dobrym, nie szumiącym mikrofonem i komfortowymi nausznikami, żeby mnie uszy nie bolały po godzinie grania.

W Kauflandzie są słuchawki Power King za 30 zyla. Opłaca się to kupować? Jeżeli nie to przedstawcie sprzęt który polecacie ;)

Opublikowano

Lepiej zachować kilka dziesiątek złotówek więcej i kupić coś porządniejszego.

//Za 120zł masz Superluxy 681EVO, do tego Zalman MIC1 i masz bardzo dobry zestaw.

Napisałem, ale nie dokończyłem rozwiązywania problemu? Napisz do mnie PW z linkiem do tematu.

Opublikowano

I jak będziesz kupował to kupuj przez fona (na allegro) bo będziesz miał rabat 20zł i zamiast ~80zł zapłacisz 60zł.

Najlepiej jak u tego samego sprzedawcy to wtedy jeszcze taniej.

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

I jak będziesz kupował to kupuj przez fona (na allegro) bo będziesz miał rabat 20zł i zamiast ~80zł zapłacisz 60zł.

Najlepiej jak u tego samego sprzedawcy to wtedy jeszcze taniej.

Chciałem w elektronicznym sklepie kupić. Nie będzie to w niczym przeszkadzało?

P.S Nie mam w dodatku konta bankowego i smartfona tylko zwykły normalny telefon  :unsure:

Opublikowano

Szkoda, bo 20zł taniej to można kupić już sprzęt za stówę zamiast 80zł :p W tej cenie niestety nie kupisz wygodnych, dobrych słuchawek z dobrym mikrofonem. Ciężko będzie kupić nawet dobre i wygodne, najlepsze będą Maxell Retro DJ za ~60zł + osobny mikrofon.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...