Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostniesz połączony z serwerem..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,mam problem otóż dziś założyłem serwer na plikach taki_niesmialy na hamachi

Zrobiłem wszystko dobrze,maszyna działa,porty zgodne,navicat działa dobrze

lecz gdy wchodze w clienta,wybieram ch1 kanał 1 jest normalny zamiast ... i gdy chce sie zalogowac,klikam enter i jest ,,zostaniesz połączony z serwerem " cały czas.

Sorka,ze tak dziwnie to napisałem,ale mam nadzieje,ze wiadomo o co chodzi ;(

zmieniałem także serverinfo czy jakoś tak i nie pomogło,może ktos by podesłał mi serverinfo?

moje ip hamachi : 25.93.25.114

POMOCY..!

Pomogłem?

Zostaw Like, to nic nie kosztuje a mi pomoże :) 

Dzięki <3

Opublikowano

w cliencie gry nie moge znalesc tego pongu.. tzn otwieram metin2.bin przez notepad++ i szukam testtesttest i 1234 itp nie znajduje,wcale nie ma rubryki od pong'a.. ;/

Pomogłem?

Dzięki <3

Specjalista
Opublikowano

Spróbuj "rozpakować" ten plik metin2.bin programem FreeUPX i wtedy spróbuj.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Znalazłem pong w metin2.bin lecz nie wiem co jest nadal,pong to : by1takiniesmialy

lecz i tak nadal jest zostaniesz połączony z serwerem,napisze ktoś jak mam napisac taki sam pong by byl w serwerze i jak to zrobic? z góry dzięki dam like!

Na jaki pong miałbym zmienic w cliencie by łączyło się z serwerem bez ,,zostaniesz połączony z serwerem" jak sprawdzic pong serwera? ;/

Pomogłem?

Dzięki <3

Opublikowano

Dałem Ci poradnik znajdź gama zrzuć go na kompa otwórz notatnikiem znajdź pong w tym game (nie wiem jaki tam jest, w jego temacie z plikami pewnie jest) i nadaj taki sam jak w bince. Ilość znaków ma być taka sama (16)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...