Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania o kupno i przerobienie xboxa 360 lt 3.0

Taran58

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,zastanawiam się nad kupnem xboxa 360 z wgraną przeróbką lt 3.0 i mam pare pytań:

1.Jeśli kupię przerobionego xboxa lt 3.0 to czy muszę koniecznie kupywać nagrywarkę i has(to jest nagrywarka to komputera tak?)?nie wystarczy zwykła nagrywarka ,którą mam w komputerze oraz czy muszę kupywać płyty verbatima(8,5gb),może być  zwykła płyta dl?W gry grałbym kiedy w konsoli gdy  byłaby włożona płyta.

2.Jeśli chciałbym nagrać grę ,która waży 13gb to musiałbym nagrać ją na dwie płytki tak?A potem gdybym chciał uruchomić inną grę  to musiałbym wkładać ponownie płytka po płytce?Nie wiem jak to działa,mógłby mi ktoś to wytłumnaczyć jestem zielony w tych sprawach.

3.Gdybym chciał nagrać grę na płytę ,to muszę ją jakoś przerabiać(grę),czy ściągam po prostu grę iso, spradzam czy jest poprawna i ją nagrywam?

4.Czy dysk twardy jest konieczny jeśli włączałbym gry zapisane na dwóch płytach?

5.Czy napęd w xbox 360 elite chodziłby głośno ,kiedy grałbym np. w assasina rouge?

1349808562-U331649.jpg

Opublikowano

1. Muszą być płyty 8.5gb dvd+r dl, najlepiej verbatimy

2. Zależy jaka gra, przeważnie 2 płytki

3. Sprawdzasz obraz, nagrywasz

4. Nie bardzo rozumiem ,pytanie, ale przeważnie nie jest

5. Jak zainstalujesz gre na dysku to nie

Opublikowano

4. Przeważnie jak masz dwie płytki to musisz jedną na dysku zainstalować(są też wyjątki jak np. w FF gdzie są 4 płytki i zmieniasz je po prostu samemu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...