Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Po co tworzycie serwery i dla czego?

Po co Towrzycie Serwery Minecraft  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Po co Towrzycie Serwery Minecraft

• Dla Kasy
    • Dla Sławy
    • Dla Przyjemności
    • Żeby Zdobywać Nowe Doświadczenia
    • Inne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tworzę dla przyjemności i zwykle gram tam z przyjaciółmi. Nienawidzę serwerów, gdzie vipy mają latanie, heala i nie wiem co jeszcze. To bez sensu. Takie serwery tylko dla pieniędzy.

Opublikowano

Żeby zarobić to trzeba zrobić naprawdę dobry serwer i przy tym jeszcze mieć kasę na jego stworzenie. Jest to ogromne ryzyko, gdyż nie wiadomo czy wystarczająca ilość osób zechce wpłacić pieniądze nawet na utrzymanie serwera. Więc większość jest zapewne zrobiona dla przyjemności. 

Znalazłeś nasz post. Brawo. Gratulujemy. 

Masz jakieś zażalenie? Napisałyśmy coś z czym Ty się nie zgadzasz? Wytknij nam to. Kulturalnie. Lubimy miłe i sensowne dyskusje. 

Pozdrawiamy:

Głębinowe Pszczoły

Opublikowano

Only for money.

Wszystko musi być ogarnięte na 300% 0 błędów dobry item-shop nowatorskie pomysły i sru 300 zł miesięcznie na 50 slotowym serwerze.

"BO NIE MA GORSZEJ NĘDZY NIŻ BRAK PIENIĘDZY"

Opublikowano

Dla hajsu.

No pls. 3/4 serwerów jest dla hajsu. A tak naprawde tylko po to aby dawać bany za cheaty. :>

Opublikowano

Ja to po prostu lubię. Lubię patrzeć, jak 60 osób docenia moją pracę, jak serwer jest ogarnięty. Szczerze to serwer robie dla przyjemności. Cała kasa uzbierana z vipów itd. (którzy z kolei nie są nie do pokonania) idzie na rozbudowę i przedłużenie serwera ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...