Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LOL SIE NIE WŁACZA POJAWIA SIE TYLKO NAPIS LEAGUE OF LEGENDS

xl3eer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od 3 dni nie dziala mi lol, po kliknieciu ikonki pojawia sie baner lola i dalej nic, sprawdzalem w procesach, chwile jest tam lolpatcher.exe i lollancher.exe, po kilku sekundach procesy znikaja i gra dalej sie nie uruchamia. Próbowałem reinstalowac, instalowac w różnych lokalizacjach, usuwac rozne foldery z RADS itp prosze o pomoc dodam że internet explorer tak samo wyłącza mi się chwile po uruchomieniu może ma to ze sobą powiazanie? jak naprawic helpp

2e4ezhz.png

Opublikowano

rozwiązany? bo miałem tak iii tak  : aktualizacja IE wszystkie aktualizacje od srajcrosoftu zainstalowane jak nie to zainstaluj i problem z głowy :)

a i tak IE i LoL są powiązane bez IE nie ma PATCHERA

Opublikowano

Kiedyś miałem to samo. Odpaliłem lola wyskoczyła ikona "LEAGUE OF LEGENDS" Zostawiłem to na 30 min po czym client się włączył i zaczął patchować. Powinno pomóc.

14 lat  

Specjalista
Opublikowano

ja rozwiązałem to tak że ustawiłem jako admin potem klikłem "zmien ustawienia dla wszystkich uzytkownikow"  oraz znowu kliłem uruchom ten program jako admin, i lol mi się odpalił

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...