Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Christmas Hack [TriggerBot] [No Flash/Smoke] [UC] [DZIAŁA!]

_exe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podrzucam Wam CSGO Christmas Hack autorstwa supercraft360

Funkcje:

TriggerBot
Noflash/Nosmoke
Norecoil (aktualnie nie działa)

Download:

http://speedy.sh/23J9C/CSGOMULTICHEAT.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/9adac13ada86adca97a2d63efb653c270dc62843f200d5fe823b1c7f458d077e/analysis/1418465344/

Po ściągnięciu i wypakowaniu zmieńcie nazwę hacka i upewnijcie się, że macie włączone Aero w Windowsie. Możecie także HashChangerem zmienić hash pliku. Aby włączyć triggerbota wciśnijcie F1 podczas włączonej gry.

Napisałem, ale nie dokończyłem rozwiązywania problemu? Napisz do mnie PW z linkiem do tematu.

Opublikowano

Lekko lagowało z początku, ale potem ok, działa z*********e:)

Opublikowano

Tak, FPSy potrafią spaść podczas korzystania z tego, ale wszystko idealnie działa.

Napisałem, ale nie dokończyłem rozwiązywania problemu? Napisz do mnie PW z linkiem do tematu.

Opublikowano

Sam TriggerBot nie. NoSmoke/NoFlash tak.

Opublikowano

Na jaką nazwę zmienić ? Obojętnie jaką czy co :P

Tak, FPSy potrafią spaść podczas korzystania z tego, ale wszystko idealnie działa.

Na jaką nazwę zmienić ? Na obojętnie jaką ?

Opublikowano

Ja mam MS Word :D

Opublikowano

Twórca zapewnia, że sam TB jest niewykrywalny.

Opublikowano

Wystarczy nie klikać F2.

Opublikowano

Nie ma za co, hack nadal działa perfekcyjnie ;)

Opublikowano

Nie zalecam korzystania na razie z tego cheata. Trzeba czekać na aktualizację, aktualnie potrafi strzelić w sojusznika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...