Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

[Problem] błędy.

Sh94

Pytanie

Opublikowano

Witam, od kilku dni coś jest nie tak z moim pecetem , nic nie mogę zrobić wszystko musze otwierać jako administrator, inaczej nic nie zadziała. A teraz nawet nie mogę przeglądarki otworzyć.. Czy to leży po stronie wirusa? Czy antywirus musi być zainstalowany na Windows 7?. Z jakiej przyczyny to się stało?

Ps.

Do Moderatora, wrzuciłem zdjęcie na hosting, lecz nie mogę skopiować linku ponieważ pisze z telefonu, także przepraszam :/.

post-998997-0-09885700-1418435334_thumb.jpg

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek pobierz program ADWCleaner, uruchom go, kliknij Szukaj, a następnie Usuń. Następne z panelu sterowania, usuń swoją przeglądarkę, której nie możesz uruchomić. Zrestartuj komputer, przejdź do panelu sterowania, a następnie znajdź i usuń wszystkie wersje .NET Framework. Po deinstalacji zrestartuj komputer i zainstaluj od nowa .NET ( dl1 dl2).

Napisałem, ale nie dokończyłem rozwiązywania problemu? Napisz do mnie PW z linkiem do tematu.

Opublikowano

Nie będzie działać ... Tylko siekiera i porębać tego grata .    Patrz avg niżej wszystko poszło w ch,, ..

post-998997-0-46945800-1418483068_thumb.jpg

Opublikowano

Na początek;
1. Utwórz nowe konto z uprawnieniami administratora i sprawdź czy problem jest tam nadal.

2. Zainstaluj łatkę

Jeżeli nadal nie działa, wykonaj poniższy krok.
3. Start -> Uruchom -> CMD -> enter
W konsoli wpisz sfc /scannow i czekaj na wyniki.

Napisałem, ale nie dokończyłem rozwiązywania problemu? Napisz do mnie PW z linkiem do tematu.

Opublikowano

Sprawdzam, za kilka minut dam odpowiedź.

Proszę jeszcze o logi z OTL i FRST.

Opublikowano

Bardzo niedobrze, zaraz pomyślę i napiszę co zrobić.

Opublikowano

Proszę o logi z GMERa z tego tematu. Możliwe, że wirus będzie uniemożliwiał uruchomienie tego programu, jeżeli tak to pomyślimy co robić dalej.

Opublikowano

Poczekaj bo robie kompa bratowi tzn instaluje Windows 7. Zobaczę czy tu będzie to samo jeżeli nie to zrobię tak jak napisałeś. Do 45 minut zainstaluje.

1. Nie działa .

2, Nie działa nic mi nie przyszło poza jakimś linkiem który nie działał.

3, Nie działa.

post-998997-0-92775000-1418469190_thumb.jpg

To 2 wyskakuje gdy klikam 2 razy na program.

post-998997-0-83109000-1418469258_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...