Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam Adminów] Yirumas

Yirumas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Po ostatniej olewce moich adminów, zmniejszyłem troche grono adminów. Poszukuję ludzi z pomysłem i chętnych do zostania administratorem na moim tsie.

Jakie wymagania?

Na admina:

18+

kultura osobista

szczątkowa wiedza o ts, nauczę wszyskich co będzie trzeba

Na moderatora:

16+

wymagania na admina

Serwer mój cieszy się dobrą jakością jeśli chodzi o administrację, nie lecimy w ilość userów a jakość usług dlatego mamy dobre grono na dzień dzisiejszy 280userów wchodzących w ciągu 24h gdzie w peaku jest ok. 100-110. Jeśli chcesz spróbować i rozwinąć serwer daj znać.

Posiadam obecnie swojego bota serwerowego ktorym powoli zastępuje mbota. Z powodu regulaminu nie mogę podać strony projektu, jednak zapraszam do innego działu, gdzie są informacje.

Pozdrawiam

Yuri

Kontakt:

PW

gg: 2660269

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

ref

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

Opublikowano

Polecam! Osoba godna zaufania z wielu powodow.

Pierwszym powodem jest szczerosc,ktora wykorzystuje dla dobrych celow.Nigdy nie klamie i mowi jak jest.

Drugim argumentem jakim przedstawie jest Jego pracowitosc.Osoba pracowita pomocna,ktora wszystko robi z checia pomocy,a nie zeby komus rozwalic ts3!

Opublikowano

@554461402688252517908.png Norczan do zamknięcia i usunięcia

Kontakt:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...