Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Możliwy koniec-teoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak wiadomo wam i mi są ogólnie 2 programy do haxów 

-bol

-L#

teraz wyszedł ten smooth patch zawierający coś specjalnego dla nas cheaterów. L# już 3/4 dzień się nie updatuje ale jak to ludzie mówią autor programu Joduska ma własne życie jest zarobiony itp...

Lecz teraz moje spostrzeżenie, autor bola który już jest nolifem i dosłownie żyje z tego programu ( kupowanie kont vip kosztuje) także ma problemy z zupdatowaniem bola, zarówno w wersji płatnej jak i darmowej nie działa. 

konkluzja

możliwe że to już będzie koniec moi drodzy tego wszystkiego, coś tam z pakietami zrobili i ani joduska ani spudgy temu nie dają rady. na razie za wcześnie na pewny werdykt ale to tylko teoria

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

joduska z tego co pisal jest programista w jakiejs firmie czy coś w ten deseń więc to raczej zrobi. Uwierz że jakbyś miał ~25+ lat to by Cię to mało obchodziło jakbyś miał ważniejsze sprawy na głowie. btw na bolu i na sharpie siedzi duzo doświadczonych ludzi ale joduska moze tylko updatować(l# oczywiście). Poza tym l#>bol autor l# chociaż sprawdza czy coś nie jest dodane 4.13 patch etc

Opublikowano

Moje zdanie w tym wypadku jest inne. O ile Joduska ma swoje życie i wcale nie musi się śpieszyć to spudgy też je ma i choć powinien się śpieszyć po prostu tego nie robi. Inna sprawa, że ten patch był największy od czasu aktualizacji SR. Zmiana pakietów na taką skalę jaką wykonał RIOT wymaga po prostu dużej ilości pracy. Nie uważam, że 3/4 dni to jakiś niesamowity czas. Rozumiem gdyby nie było update przez najbliższe 3/4 tygodnie to mogłoby zwiastować już coś złego. Po prostu przy tak dużym patchu i takich zmianach jest potrzebna duża ilość pracy. Jeszcze nie musicie czuć tej paniki ale rozumiem wasze zaniepokojenie.

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

joduska z tego co pisal jest programista w jakiejs firmie czy coś w ten deseń więc to raczej zrobi. Uwierz że jakbyś miał ~25+ lat to by Cię to mało obchodziło jakbyś miał ważniejsze sprawy na głowie. btw na bolu i na sharpie siedzi duzo doświadczonych ludzi ale joduska moze tylko updatować. Poza tym l#>bol autor l# chociaż sprawdza czy coś nie jest dodane 4.13 patch etc

Nie zgodzę się, że L# > Bol. Po prostu wydaje mi się, że Bol z racji tego, że istnieje już dosyć długo ma swoją ugruntowaną pozycję w tym temacie zaś po prostu Asembler w L# daje większe możliwości i łatwiejszą drogą. Jednak teraz to chłopcy z L# mają więcej pracy przy pakietach niż Bolowcy. 

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

LOL. Gościu szybciej League of legends padnie niż skrypty do niego. xD

Dokładnie też tak uwazam dla tych wszystkich skrypterów to żyła złota, która bardzo długo nie wyschnie. 30 milionów ludzi gra obecnie w tą grę. Tak długo jak jest monopol na tą grę tak długo będą do niej skrypty

Dla mnie bez roznicy, czy bedzie, czy nie. 

Popieram Twoje zdanie. Może to coś zmieni i trochę mniej będą mnie irytowali randomowcy robiący z precyzją koreańskiego dziecka flashe przed moim ultem Malphite :)

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Nie zgodzę się, że L# > Bol. Po prostu wydaje mi się, że Bol z racji tego, że istnieje już dosyć długo ma swoją ugruntowaną pozycję w tym temacie zaś po prostu Asembler w L# daje większe możliwości i łatwiejszą drogą. Jednak teraz to chłopcy z L# mają więcej pracy przy pakietach niż Bolowcy. 

bol ma dwa projekty bol1 i bol2 więc chyba jednak oni się trochę natrudzą a bol działa/działał na zasadzie że jest ale z bugsplatem. Zaś l# jest wylaczony i bardzo dobrze bo po co dawać coś co nie działa poza tym developerzy z l# (nie patrzylem na forum bola) siedza tam na tym forum i cos tam patrza , wiec joduska wchodzi wie co i jak, wiec jak znajdzie czas to zpatchuje imo.v

Opublikowano

Obecnie projekt bol2 jest w ciągłym zawieszeniu, choć nawet jeśli nie muszą osobno robić pakietów pod jeden projekt i drugi gdyż wciąż operujemy w języku .lua To jest ten sam problem co w przypadku L# Bugsplat wyskakuje przy skryptach działających na zasadzie pobieranie pakietów prosto z serwera tą samą przyczynę mielibyśmy w L# kwestia tego, że skrypty oparte na predykcji skilli zwyczajnie w świecie działają. Akurat developerzy z bola też są cały dzień na forum :) Siedzę na obu forach a sam jestem dev na bolu także pracujemy nie poddajemy się :)

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Obecnie projekt bol2 jest w ciągłym zawieszeniu, choć nawet jeśli nie muszą osobno robić pakietów pod jeden projekt i drugi gdyż wciąż operujemy w języku .lua To jest ten sam problem co w przypadku L# Bugsplat wyskakuje przy skryptach działających na zasadzie pobieranie pakietów prosto z serwera tą samą przyczynę mielibyśmy w L# kwestia tego, że skrypty oparte na predykcji skilli zwyczajnie w świecie działają. Akurat developerzy z bola też są cały dzień na forum :) Siedzę na obu forach a sam jestem dev na bolu także pracujemy nie poddajemy się :)

warto wiedzieć. tylko chyba wiekszosc skryptow korzysta z pakietow więc może być cięzko;).

Opublikowano

Szczerze mówiąc tych najnowszych tak. Jednakże 90% skryptów na ADC jest oparta na predykcji także raczej te będą działać (w przeciągu 3 dni dla free userów bol też będzie dostępny miejmy nadzieję, że już z pakietami) Mimo wszystko radzę uzbroić się wciąż w cierpliwość i po prostu poczekać aby grać na większym quality i nie zdziwić się, że rozpocznie ktoś rankeda i go wywali do pulpitu oglądając smutny #bugsplat. Myślę, że w ten weekend wszystko się rozwiąże bo kazdy będzie miał po prostu więcej czasu :)

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Gówno prawda l# jeszcze długo postoi a to co ty sobie ubzdurałeś w swojej główce to już twoja sprawa.

mpcforum w skrócie ktoś pisze swoja jakąś teorie wejdzie cebula i nawyzywaXD

mozesz kulturalnie popisac a no zapomnialem twoja wiedza ogranicza sie do klikniecia 2x na .exe

@down

dobra ale ile oni moga takich niespodzianek szykować tak tak wiem sporo ale uwierz spudgy ma taki hajs z tego ze bedzie to updatowal nawet jak to mu zajmie tydzien.

Opublikowano

moze lepiej jakby tego nie bylo ;) ale watpie, ze to koniec tych programow;) 

tak odbiegajac od tematu - wyobrazacie sobie lament ludzi z mpc na wiesc ze koniec z czitami? :D

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Ja jestem zawsze otwarty na sugestie różnych ludzi i chętnie poprowadzę dyskusję na jakimś poziomie :) Ale po prostu zamierzam odpisywać ludziom, którzy na to zasługują. @offtop mimo wszystko wolałbym aby nie nadchodził dzień lamentu wszystkich ludzi gdyby to był koniec cheatów bo zrobiłoby się tutaj wielkie śmietnisko. Choć ciekawe by było dosyć patrzenie jak wiele ludzi spada do coraz głębszego elohell. Pamiętajmy, że te skrypty zabijają w nas jakiekolwiek zdolności do grania w tą grę.

Teraz mi się wydaje że teraz Rito będzie wprowadzało takie rozpierdole co patch ile to już botów / haxów zostało wytepionych przez takie coś

To by pewnie było jakieś rozwiązanie dla Riotu, który nie oszukujmy się zdaje sobie sprawę z istnienia skryptów, ale nawet dla nich jest to dosyć uciążliwe. Warto zauważyć na podstawie exploitów, które są bardzo szybko wykrywane i surowo banowane, ale skrypty zmieniające tylko modyfikację pewnej "matematyki" riotu nie są wykrywalne i riot choć tego nie przyznaje głośno nie ma jeszcze pomysłu jak sobie z tym poradzić Ale cheaty powstawały powstają i będę powstawać to każdej bardziej popularnej gry online. Tak po prostu było od zawsze ;)

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Joduskame aktualnie jest w szpitalu i podpierdala wifi.

Cały czas pracuje nad update'em.

Co do tego, iż tylko Joduskame ma "prawo" do update'u L#, to się grubo mylisz / mylicie.

@HeheheM

nie watpie, lezy w szpitalu ale na ostatku sil jeszcze updatuje swój kochany programik, to że on napisal ze jest w szpitalu to jeszcze o niczym nie świadczy póki nikt go nie zna w realu.

Tylko na tym forum dyskusję można prowadzić około 1-5 w nocy(od 6 rano juz prawdziwi gejmerzy graja przed msza na 7). A podałbyś name na bolu tutaj albo pw jeżeli oczywiście chcesz ;).

Kto napisał że leży w szpitalu, na ostatku sił?

QUhIR7.png

Opublikowano

@HeheheM

nie watpie, lezy w szpitalu ale na ostatku sil jeszcze updatuje swój kochany programik, to że on napisal ze jest w szpitalu to jeszcze o niczym nie świadczy póki nikt go nie zna w realu.

Tylko na tym forum dyskusję można prowadzić około 1-5 w nocy(od 6 rano juz prawdziwi gejmerzy graja przed msza na 7). A podałbyś name na bolu tutaj albo pw jeżeli oczywiście chcesz ;).

Opublikowano

Nie mam powodów aby unikać mojego nickname jest to barasia253. I niestety trudno się z Twoją teorią nie zgodzić choć nie chcę kogokolwiek tutaj dyskryminować lub obrażać, na pewne rzeczy po prostu przymyka się oko

Joduskame aktualnie jest w szpitalu i podpierdala wifi.

Cały czas pracuje nad update'em.

Co do tego, iż tylko Joduskame ma "prawo" do update'u L#, to się grubo mylisz / mylicie.

To był troll o tym, że jest w szpitalu. Oni tam żartowali coś o zmianie płci albo powiększeniu penisa :P

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Nie mam powodów aby unikać mojego nickname jest to barasia253. I niestety trudno się z Twoją teorią nie zgodzić choć nie chcę kogokolwiek tutaj dyskryminować lub obrażać, na pewne rzeczy po prostu przymyka się oko

To był troll o tym, że jest w szpitalu. Oni tam żartowali coś o zmianie płci albo powiększeniu penisa :P

Jesteś głupi czy udajesz, widać, że angielski nie jest Ci dobrze znany i czytasz wierszami...

A co do tych bredni, że L# nie został jeszcze z uptadowany, bo Riot ma nowe zabezpieczenia to tylko Twój wymysł.

Joduska jest zajęty i według mnie nawet jak wypuści L# za tydzień to i tak powinniście się cieszyć.

Opublikowano

To był troll ? XDDDD

http://www.joduska.me/forum/topic/8873-looking-for-a-lightweight-laptop/#entry88415

http://www.joduska.me/forum/topic/9657-uncle-joduska/#entry98207

@HeheheM

Nikt nie napisał że leży w szpitalu, na ostatku sił.

To nie jest jego program, on jest tylko i wyłącznie odpowiedzialny za update'owanie L# co patch.

QUhIR7.png

Opublikowano

Jesteś głupi czy udajesz, widać, że angielski nie jest Ci dobrze znany i czytasz wierszami...

A co do tych bredni, że L# nie został jeszcze z uptadowany, bo Riot ma nowe zabezpieczenia to tylko Twój wymysł.

Joduska jest zajęty i według mnie nawet jak wypuści L# za tydzień to i tak powinniście się cieszyć.

Jakbyś doczytał ten temat co wysłał kolega poniżej to zauważyłbyś, że pojawił sie tam taki troll @ushera7 zwracam honor nie czytałem tego tematu z 07.12.14 ciekawe czy rzeczywiście "walczy ostatkiem sił o update L#" Pozdro dla ludzi rozumiejących ironię 

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Ludzie pomyślcie czy jakbyście byli w szpitalu to czybyście szukali wifi łamali hasło i updatowali program?

Jeśli nie miałbym internetu to byłaby pierwsza rzecz jaką bym zrobił :D

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...