Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temai23 & XYart zostaniemy grafikami.

XYarts

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2545914184251211233143.png

Jesteśmy młodymi, pełnymi kreatywności ludźmi, którzy nie boją się wyzwań. Dzięki naszym wspaniałym warunkom do pracy jesteśmy w stanie tworzyć to, co jest naszą pasją praktycznie cały dzień, oraz całą noc. Podczas tworzenia grafiki próbujemy zawsze sprawić, aby klient był zadowolony. 

Temai- Kamil, 19 lat. Niedawno rozpoczął studia, związane z grafiką. Grafiką zajmuje się 5 lat.

XyAz- Damian, 16 lat. Od paru lat zajmuje się grafiką. Codziennie nabywa nowego doświadczenia dotyczącego tej branży.

Co oferujemy?

-Rysunki, szkice etc.

-Szablony stron (rpg, klasyczna itp)

-Skiny IPB

-Tła

-Bannery,sygnaturki, awatary etc

-Zmiana wyglądu tekstur .dds

-Interface gry, okienko questu, pasek loadingu etc

-Ikony (gra, ts3 etc)

-Animowana grafika (np. do profesjonalnego trailera)

-Grafika do prezentacji, zapowiedzi

-Miniaturki do filmów

-Wiele więcej.

Przykładowe prace

9062914184251221233143.png

2553314184251231233143.png

3821214184251231233143.png

8589214184261101233143.png

6815314184251241233143.png

Zapraszamy do współpracy!

Kontakt: 

GG- 48218003

Prywatna wiadomość 

http://www.mpcforum.pl/user/1233143-xyarts/

Jest możliwość porozmawiania poprzez komunikator głosowy. 

Większość pokazanych prac została pomniejszona w celu stworzenia bardziej przejrzystego portfolio. 

Zapraszam do współpracy!

Opublikowano

Hmm znam Damiana dosyć sporo, pamiętam jak kiedyś robił dla mnie grafikę i naprawdę była okej.

Polecam gdyż chłopak się stara. :D

Opublikowano

Nie żebym hejtował czy coś, ale 5 lat robić grafikę i całe dnie i całe noce to prace nie powalają :D 

Pierwszy raz widzę, żeby przy grafice metina siedziały dwie osoby... 

Trochę dziwne, ale no to metin w końcu...

Opublikowano

5lat+ teraz studia ? Nie żeby coś ale tak trochę dziwnie to wygląda. Jedyne co jest dość porządnie wykonane to belka na ostatnim ssie. Ten 2 od końca obrazek to co to? Sam robiłeś tą postać?

Opublikowano

Nie żebym hejtował czy coś, ale 5 lat robić grafikę i całe dnie i całe noce to prace nie powalają :D

Pierwszy raz widzę, żeby przy grafice metina siedziały dwie osoby... 

Trochę dziwne, ale no to metin w końcu...

Ja tam znam dwa zespoły.

L&A

A&M

@MuSzAk

Tak, sam ją rysowałem. A co do belki to posiada nawet animacje. 

Dzięki za komentarze, pozdrawiam.

Opublikowano

Polecam Pedała,sory biseksualiste - Damian :D

Znam go chyba najdłużej z wszystkich. Spoko ziomek. Prawda,sprzedaje itemy jak dostanie prawa w grze.

51167500413021741676.gif

Opublikowano

Nie polecam i odradzam każdemu współpracę. Robi przekręty jak tylko ma możliwość, odstrasza samym sobą graczy z serwera. Grafika często z kradzionymi elementami. Zachowuje się jak dziecko i ciągle szuka spiny.

Pozdro luzer

Opublikowano

Nie polecam i odradzam każdemu współpracę. Robi przekręty jak tylko ma możliwość, odstrasza samym sobą graczy z serwera. Grafika często z kradzionymi elementami. Zachowuje się jak dziecko i ciągle szuka spiny.

Pozdro luzer

Ło luju Luzer jaki komentarz, a wy czasami się nie kumplowaliście :D?

Opublikowano

Ło luju Luzer jaki komentarz, a wy czasami się nie kumplowaliście :D?

Był u mnie grafikiem na serwerze Mentis2 gdzie sprzedawał puchary itp.

Nie kumplowalismy się gdyż zawsze sprawiał problemy, nie chciał robić prac często bo grał w CS'a i robił inny serwer już.

+gdy wyslal mi nową ramkę questa umiescil keyloggera pod rozszerzeniem .psd Ale coś mu nie wyszedl (chciał mnie okraść po wypłacie xD). Człowiek bez honoru i tyle.

Asfen wróciłes, jak będziesz coś chciał wiesz gdzie pisać. :D

Opublikowano

Pozdro luzer

Pokaż mi te "kradzione elementy". Jak już mówiłem nie interesują mnie żadne rangi. Nie zaśmiecaj mi tematu jakimiś wymyślonymi historyjkami. Nie szukam żadnych spin. Do sprawy klienta ja, wraz z moim współpracownikiem podchodzimy bardzo profesjonalnie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Pozdro luzer

Btw.

To nie ty jesteś winny Damianowi 400 zł za wypłaty, przy których dostawałeś grafike i raptownie znikałeś ? (Wyczuwam ból dupy :) )

asd

Opublikowano

Jednakże miała być współpraca i wszystko zostało podpisane jednakże nie wyszło za dobrze , co do osoby XYarts  powiem neutral a co do grafiki jest ładnie :) 

Opublikowano

Btw.

To nie ty jesteś winny Damianowi 400 zł za wypłaty, przy których dostawałeś grafike i raptownie znikałeś ? (Wyczuwam ból dupy :) )

Nie to był kolega A...n ;). Jak nie masz pojęcia to się nie wtrącaj, taka prawda ze Damianowi nie można ufać zawsze jakas afera z nim.

Opublikowano

Panowie czy ta kłótnia jest potrzebna?

Szybki deal on robi pokazuje, Ty oceniasz, gdy Ci pasi płacisz mu i on Ci daje. :D

@Topic: Grafika jest okej, polecam tego Pana.
Pozdrawiam ;]

Opublikowano

Nie to był kolega A...n ;). Jak nie masz pojęcia to się nie wtrącaj, taka prawda ze Damianowi nie można ufać zawsze jakas afera z nim.

Prawda, również byłem w teamie Mentisa i widziałem co on robił. Cały czas miał wymówkę aby nic nie robić, ciężko było prosty napis pod newsa o eventach zrobić. Grafika ujdzie ale współpracy z nim nie polecam. 

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Prawda, również byłem w teamie Mentisa i widziałem co on robił. Cały czas miał wymówkę aby nic nie robić, ciężko było prosty napis pod newsa o eventach zrobić. Grafika ujdzie ale współpracy z nim nie polecam. 

Z Tobą nawet nie współpracowałem. Więc jeżeli możesz to zachowaj tą opinie dla siebie. Dziękuje za komentarze, pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...