Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cabal 2 ZAPISY DO TESTÓW! NIESPODZIANKA!

ThruDju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CABAL2.estgames.com

To oficjalna strona naszej, anglojęzycznej wersji CABALA 2, która właśnie wystartowała. Ale to nie wszystko. Widzicie tam wielki, pomarańczowy guziczek "Beta Sign Up", który zapisuje was do testów, a te ruszają już... 19-22 grudnia. Co prawda dostanie się tam maksymalnie kilka tysięcy osób, ale chyba warto. Może akurat to wy przetestujecie C2 jako pierwsi. Powodzenia!

CABAL 2 będzie Free2Play. Premiera w 1. połowie 2015 roku.

Źródło:

http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/No-wreszcie-Wystartowa%C5%82a-oficjalna-strona-i-zapisy-do-test%C3%B3w-CABALA-2
Opublikowano

Pewnie gdzieś w czwartek. Chyba ciężko będzie się dostać bo z tego co widzę to mają dużo zgłoszeń :D

Opublikowano

Szkoda, że tylko 2 godzinny dziennie i tylko przez 4 dni, ale zapisałem się. Zobaczymy. Obym się dostał, bo w jedynkę lubiłem pograć, ale już się znudziła.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie widziałem, żeby ktoś napisał.

CBT będą wczesną wiosną, czyli możemy spodziewać się końcem marca/początkiem kwietnia. ;) Żeby się zapisać trzeba zrobić to samo co w przypadku FGT.

http://cabal2.estgames.com/> Beta signup

­

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nowe informacje:

ESTsoft zaczyna rozsyłać zaproszenia na CBT (która odbędzie się w kwietniu), a oficjalny start jest planowany na końcówkę lata tego roku.

Lenovo Y50-70

CPU: Intel® Core i7-4720HQ CPU @ 2.60GHz

GPU: GeForce GTX 960M 4GB

RAM: 16GB

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pany śledzą forumka cabala 2, bo można dodatkowe keye zgarnąć. Ostatnio na streamie rozdali ich tylko 30 (maaaałoooo), więc szanse na CBT będą pewnie małe. :P­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...