Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin na exp za parkour.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje pluginu na exp (doswiadczenie) za przejscie danego parkoura, chodzi mi o plugin ktory po przejsciu parkoura pokaze np.

=-=-=-=-=-=-=

Przeszedles mape Easy4 po raz 5

Dostajesz 5 EXP

Jeszcze 244 EXP do 5 LVL

=-=-=-=-=-=-=

Chodzi mi jeszcze o wyswietlanie sie poziomow na czacie podczas pisania, oraz o ranking, jezeli daloby rade powiedziec mi co to za pluginy , bede wdzieczny.

Jak mozna dodac nagrode za ukonczonego parkoura? Tzn. zeby ustawic ilosc dostawanej kasy co sie sprawdza /money ?

Opublikowano

Pluginu nie znam ale znam inny sposób na nagrode w postaci kasy oraz XP za parkoura

CommandBlock ustawiasz dane komendy w nim i gracz dostanie Xp i kase podaną przez Ciebie, wiadomości też da się zrobić za wyjątkiem podania który LVL ma gracz i ile zostało do następnego.

Ale cała reszta jest do zrobienia bez pluginu

TEMAT

Opublikowano

Hmm to może być problem poonieważ pluginu tego typu raczej nie ma bądź nie widziałem.

Ciężko jest zrobić coś co daje w 'losowym' miejscu na mapie (ponieważ plugin nie zna końca parkoura) mety i rozdania nagród.

Rozdawania XP można zrobić jeszcze przez RedStone i podajniki z butelkami expa (jeżeli masz dodakowo treasureChest nie musiałbyś ich uzupełniać) i doprowadzić system RS do podajników które dostaną np 4x sygnał aby wyrzucić butelki z XP które się rozbiją

A Na kase pomysłu nie mam ponieważ jest to komenda a na to tylko CMDBlok działa, jeżeli widziałeś plugin o działaniu którego szukasz to powiedz jaki server itp. a znajdę nazwe

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...