Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy item, bramy ;o wut

YankeS96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogarnijcie... Nie wiem jak wy ale jakoś do mnie to nie przemawia :( Czy rito zmierza w dobrym kierunku ? Rozumiem jakieś zmiany itemów nowe postacie, skiny, nowa mapa itd ale no po co takie coś xD 

źródło -> http://how2play.pl/leagueoflegends/aktualizacja-pbe-11-12-2014/

filmik odnośnie nowego itemu -> https://www.youtube.com/watch?v=3HOWaAmUT2c NIE JEST MÓJ OCZYWIŚCIE :)

Opublikowano

Po to zeby rozgrywka wam sie nie znudzila. Czesto wychodzace patche i zmiany, to wlasnie one podtrzymuja ta gre jeszcze na szczytach popularnosci.

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

No te bramy okej, jeszcze w miarę, ciekawe czy to przejście będzie miało CD ale ten item xD po co to... ._. gra się i tak dobrze :D 

Opublikowano

Bez tego itemku push i tak jest wystarczający z winionkami. Bramy są ciekawą opcją, zobaczymy, jak to wyjdzie w praktyce ;) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

ta brama - okej. da się przeżyć i tak zazwyczaj przy pushu lecą wardy, więc dużo nowych "możliwości" to nie da.

ten nowy item będzie miał taką popularność jak banner of commandos na obecną chwilę (czyli zróbmy sobie na normalu MEGA MINIONA itemek + baron buff, op) 

Opublikowano

bramy świetne dla postaci, które nie mają przechodzenia przez ściany, np. amumu - przechodzisz i hop Q do wilków

a ten item ciekawy, ale czy nie za op?

Opublikowano

Za drogi trochę item, mało ludzi będzie go budować, bo nie będzie się opłacało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...