Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer - Coś Złego Się Dzieje

xFrez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam duży problem :/

VPC się ładuje (po wpisaniu ./start) i piszę network is unreachable (czyli tak jak ma być, bo grali jak takie coś było dosyć długo bez kłopotów),

a chwilę potem błąd core files... Jak się uda to wrzucę dziś ss jak to wygląda bądź filmik...

Jak to się stało:

Serwer online od ok. 15:00. Nie był resetowany ani nic do teraz. Około godziny 17 edytowałem npc (dodałem do handlarki: kd speeda +5 (oraz zmieniłem jego cenę na 10kk), księge obróbki kamienia, zwój kamienia duszy, wykrywacz kamieni dusz) i do handlarza bronią dodałem wachlarz jesiennego wiatru +9. Dodam, że u wszystkich npc było miejsce na te itemy i nigdzie się nie pomyliłem(sprawdzałem). I nie zresetowałem vpc od razu tylko teraz. Zresetowałem i właśnie takie coś pisało. Usunąłem to co zrobiłem i zresetowałem znowu serwer i dalej to samo...

Jak by się nie dało rozwiązać tego problemu to jakie pliki odpowiadają za graczy? Chodzi mi o to, aby na nowo zrobionym serwerze były konta i postacie z tego wcześniejszego. Jak to zrobić? Proszę o szybką pomoc. Oczywiście za pomoc dam + i 2x *5.

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Zanim się logniesz wbij przez navicat do bazy 1 tabelki account czy jakoś tak i eksport bazy na kompa.Potem poszukaj bazy z postaciami i też exportuj.Zrób nowy serw i zaimportuj to wszystko.

ca1ek.png

userbaraj.png

sygnau.gif

userbar813526.gif

2526571.png

^Kliknij.Najlepsza gra online^

Chiński expbot <<-- klik

Prawdziwy spammer:

sygnap.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...